Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Arixmethes, Slumbering Isle

Serie: Double Masters (2XM)

Rarity: Rare Double Masters Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2018
 -
4,95    
Double Masters
 1
1,95
 1
8,95
Arixmethes, Slumbering Isle | Double Masters

 Op voorraad 

€ 1,95 (1x)

 Kopen

FOIL 

€ 8,95 (1x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-6-2020 16:08:00

Klopt. Zolang je er zelf maar maximaal eentje hebt.

15-6-2020 16:02:00

Dat is alleen als ik mijn eigen Arixmethes, Slumbering Isle kopieer toch? Niet als ik die van mijn tegenstander kopieer?

15-6-2020 15:56:00

Sure. Het is dan een land, dus kan je er alle land-gerelateerde dingen mee doen, inclusief copyen met Thespian’s Stage.

Let wel op dat het een legendary land is, dus na het copyen ga je nog wel een van je Arixmetheses moeten wegdoen.

15-6-2020 15:33:00

Kan ik mijn Thespian’s Stage een kopie van Arixmethes, Slumbering Isle laten worden als die in het spel ligt met slumber counters erop?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-5-2020 16:19:00

Er is ook nooit een direct verband geweest tussen het card type en de kleur van de permanent.

Vroeger onthielden mensen gemakshalve dat een artifact kleurloos was, maar dat was regeltechnisch simpelweg omdat er toen geen enkel artifact was met gekleurde manasymbolen in de mana cost. En landjes hebben geen kleur simpelweg omdat ze geen mana cost hebben.

Dus als een kaart een mana cost heeft met gekleurde manasymbolen, dan heeft het een kleur, onafhankelijk van wat soort permanent het is. (En Dryad Arbor dankt zijn kleur aan de color indicator die hij heeft. En de vorige print van Dryad Arbor had een charasteristic-defining ability die zijn kleur bepaalde.)

En ongeveer hetzelfde geldt voor de converted mana cost. De converted mana cost is simpelweg de mana cost omgezet naar een getal. Op de stack (want je cast deze; op de battlefield wordt het pas een landje) en op de battlefield (en in andere zones) is die dus vier, onafhankelijk van wat voor soort permanent (card) het is.

29-5-2020 14:50:00

Een van de weinige inderdaad. Landjes hebben normalitair geen kleur omdat ze geen mana cost hebben om een kleur uit te halen, maar dit is daar inderdaad een uitzondering op. Dryad Arbor is bijvoorbeeld ook een speciaal landje dat een kleur heeft.

29-5-2020 14:30:00

Is dit dan een van de weinige landjes in magic met een kleur? Hiermee bedoel ik dat het landje regeltechnisch gezien word beschouwd als groen en blauw.

28-5-2020 21:44:00

Ik geloof het wel. Hij heeft alle eigenschappen die op de kaart staan. Behalve dat hij - zolang hij slumber counters op zich heeft liggen - geen creature is maar een landje. Je cast hem echter als een creature en kunt hem dus niet spelen als een landje, hij wordt pas een land zodra hij in het spel komt.

28-5-2020 20:53:00

Heeft deze kaart een cmc als hij een landje is?

Oracle

Legendary Creature - Kraken 12 / 12

Arixmethes, Slumbering Isle enters the battlefield tapped with five slumber counters on it.
As long as Arixmethes has a slumber counter on it, it's a land. (It's not a creature.)
Whenever you cast a spell, you may remove a slumber counter from Arixmethes.
T: Add GU.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/7/2020
Arixmethes can’t be played as a land.

8/7/2020
Arixmethes isn’t a land until after it has entered the battlefield. Effects such as that of Blood Moon won’t affect its enters-the-battlefield ability. Similarly, replacement effects that modify how creatures you control enter the battlefield will see Arixmethes entering as a creature rather than a land. However, triggered abilities (such as landfall abilities) will see that a land has entered the battlefield and not a creature.

8/7/2020
Arixmethes can tap for mana the turn it enters the battlefield as long as it has slumber counters on it. If you can figure out how to untap it, that is.

8/7/2020
While Arixmethes is a land, it’s still green and blue, it’s still legendary, and its converted mana cost is still 4.

8/7/2020
Arixmethes’s effect causing it to be a land overwrites any earlier effects that gave it additional types. For example, a Phyrexian Metamorph that copies Arixmethes will be a land, not an artifact land, until its slumber counters are removed.

8/7/2020
Arixmethes’s triggered ability resolves before the spell that caused it to trigger, but after targets have been chosen for that spell. It resolves even if that spell is countered.

8/7/2020
Once Arixmethes is a creature again, it can attack on the same turn as long as you’ve controlled it since your most recent turn began.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid ThomasVg (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
* Dit is het aanbod van Arixmethes, Slumbering Isle uit Double Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.