Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Archangel of Thune

Serie: Double Masters (2XM)

Rarity: Mythic Double Masters Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Double Masters
 -
9,95
 -
29,95
Iconic Masters
 -
9,95
 -
29,95
M14
 -
14,95
 -
49,95
Archangel of Thune | Double Masters

Prijs:

€ 9,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 29,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
Premium lid Dorus (62) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-1-2019 8:00:00

Nohhh, tis een hartstikke gracieuze Angel!!

6-1-2019 18:49:00

Wat een monster is dit zeg.

24-4-2017 16:16:00

wanneer komt deze nog eens op voorraad? Ben al lange tijd aan het zoeken.

Premium lid Alwin (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
13-10-2016 23:35:00

Tnx, ik had idd al een donkerbruin vermoeden dat het zo ging, anders zou ze wel heel erg OP zijn. Wat betreft je laatste opmerking, dat is natuurlijk zo; per keer dat je door een trigger leven krijgt (ongeacht hoeveel per keer) krijg je een counter op elk creature. Evengoed nog monsterlijk sterk. Echt een brute kaart dit.

13-10-2016 20:47:00

Nee, dan gaat alleen de Archangel of Thune dood.

Wat er gebeurd:

Combat damage wordt gedaan; Angel of Thune krijgt 4 damage, Serra Angel krijgt 3 damage en Archangel of Thunes controller krijgt 3 leven. (Archangel triggered)

Vervolgens worden SBA's uitgevoerd, waarbij Archangel of Thune doodgaat omdat ze lethal damage heeft.

Pas daarna mag Archangels trigger de stack op, veel te laat om nog enig invloed op de combat te hebben. (Overigens krijgen al je beesten ook maar 1 +1/+1 counter, ongeacht hoeveel leven je krijgt. Zelfs bij 9999 leven zouden ze maar 1 counter krijgen.)

Premium lid Alwin (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
13-10-2016 20:23:00

Stel de 4/4 Serra Angel blockt deze kaart. Serra doet feitelijk leathal damage met 4, en Archangel of Thune doet geen leathal damage met 3. Zorgt de statebase trigger effect(?) van de + counters ervoor in de damage dealing fase dat Thune +3/+3 krijgt en overleeft en dat Serra leathal damage krijgt?

31-1-2015 15:09:00

Ok bedankt. Ik dacht het al, maar ff zeker weten. Tnx voor de snelle reactie!

31-1-2015 14:50:00

Dan gaat hij dood.

Combat damage wordt gedaan, Angel triggered. Zodra de damage klaar is worden SBAs uitgevoerd en gaat de 5/5 dood omdat hij lethal damage heeft. Pas daarna gaat Angels trigger de stack op, te laat om de 5/5 te redden.

31-1-2015 14:42:00

Vraagje, als er in combat een beestje dood zou gaan omdat hij 5/5 is en hij krijgt 5 damage, maar er is ook lifelink. Aangezien dit allemaal tegelijk gebeurt, triggered in de damage step Archangel of Thune. Blijft het 5/5 beestje dan leven omdat hij +1/+1 krijgt of is ie al dood voordat de counter erop komt?

11-12-2014 10:44:00

Ach, een reminder op z'n tijd is helemaal niet erg. ;o)

11-12-2014 10:20:00

Ze gaat heel erg infinite met Spike Feeder, geen idee alleen waar je die combo zou moeten spelen. infinite in casual is niet echt leuk, en daarbuiten is het te traag(of te niet standard legal)
Toernooi commander misschien?

Edit: sorry, iemand was me in 2013 al voor...
Necro-Impotence

8-8-2014 15:14:00

Soul Warden triggered pas zodra een beest de battlefield entered. Dus de Angel komt in het spel, de soul warden triggered, trigger van de soul warden gaat op de stack, resolved. En nu ziet de angel dat je levens krijgt een triggered nu ook. Dus ja al je beesten krijgen een +1/+1 counter.

8-8-2014 14:18:00

Wanneer je deze cast en je hebt Soul Warden liggen, wordt dan je hele leger (inclusief Archangel zelf) direct opgehoogd met +1/+1?
Of geldt het pas wanneer Archangel met succes gecast ligt?

17-9-2013 15:55:00

@Bartel, Hij zit in een loop met Spike Feeder.

31-7-2013 14:30:00

Ik dacht even, zit Archangel of Thune met Kalonian Hydra in een "alles krijgt +1/+1 counters"-cycle... maar ik kan geen andere kaarten erbij vinden, helaas.

Oracle

Creature - Angel 3 / 4

Flying
Lifelink (Damage dealt by this creature also causes you to gain that much life.)
Whenever you gain life, put a +1/+1 counter on each creature you control.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/7/2020
If a creature you control is dealt lethal damage at the same time that you gain life, it won’t receive a counter from Archangel of Thune’s ability in time to save it.

8/7/2020
Each creature with lifelink dealing combat damage causes a separate life-gaining event. For example, if two creatures you control with lifelink deal combat damage at the same time, the ability will trigger twice. However, if a single creature you control with lifelink deals combat damage to multiple creatures, players, and/or planeswalkers at the same time (perhaps because it has trample or was blocked by more than one creature), the ability will trigger only once.

8/7/2020
If you gain an amount of life “for each” of something, that life is gained as one event and the ability triggers only once.

8/7/2020
In a Two-Headed Giant game, life gained by your teammate won’t cause the ability to trigger, even though it caused your team’s life total to increase.

Decktips

Nickname # Foil
Jeroen S. (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid ThomasVg (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Archangel of Thune uit Double Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.