Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

Selvala, Heart of the Wilds

Serie: Jumpstart (JMP)

Rarity: Mythic Jumpstart Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Conspiracy Take the Crown
 -
24,95
 -
99,95
Jumpstart        
Selvala, Heart of the Wilds | Jumpstart

Prijs:

€ 0,00

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
11-9-2018 13:00:00

Klopt.

Selvala checkt de power pas tijdens het resolven van de trigger.

11-9-2018 11:39:00

Ik denk dat ik het antwoord weet, maar ben niet 100% zeker dus pin me er niet op vast (graag iemand die kan bevestigen al dan niet ontkrachten wat ik zeg).

1) Ja, dat mag. Je speelt Arbor Elf, hierdoor triggered de eerste ability van Selvala, Heart of the Wilds en gaat deze op the stack. Als reactie hierop tap je Timberwatch Elf om Arbor Elf +8/+8 te geven. Nu resolved de ability van Selvala en die ziet dat Arbor Elf de grootste creature is en mag je een kaart pakken.

2) Hetzelfde verhaal.

11-9-2018 11:13:00

Ik heb 2 vragen bij deze kaart.

1) Stel ik heb Selvala, Heart of the Wilds in het spel en een Timberwatch Elf en nog 5 niet nader te noemen elfjes en mijn tegenstander heeft een 5/5 creature in het spel. Nu speel ik een Arbor Elf. Kan ik in reactie op het in spel komen van de Arbor Elf de Timberwatch Elf tappen om de Arbor Elf +8/+8 te geven zodanig dat ik van de eerste ability van Selvala, Heart of the Wilds een kaart mag pakken?

2) Voor deze vraag is het spel hetzelfde als bij vraag 1, alleen nu is mijn tegenstander aan de beurt. Mijn tegenstander speelt nu een Living Hive. Kan ik in reactie nog een elf van mij +8/+8 geven zodanig dat de eerste ability van Selvala, Heart of the Wilds niet tiggered voor mijn tegenstander?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-5-2018 20:38:00

Nee.

De color identity van deze is groen.

"any combination of colors" heeft helaas geen invloed op de color identity.

21-5-2018 20:24:00

als deze commander is, mag ik dan een deck van 5 kleuren maken? ~

28-4-2017 1:19:00

Krijg hem van de week binnen.
Ben zelf ook benieuwd.

Premium lid Alwin (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
27-4-2017 23:46:00

Hebben mensen ervaring met deze als Commander?

Oracle

Legendary Creature - Elf Scout 2 / 3

Whenever another creature enters the battlefield, its controller may draw a card if its power is greater than each other creature's power.
G, T: Add X mana in any combination of colors, where X is the greatest power among creatures you control.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

8/23/2016
The new creature’s power is compared to the power of each other creature on the battlefield as the first ability resolves. If another creature has the same or higher power than the new creature’s power, no one may draw a card.

8/23/2016
If the new creature isn’t on the battlefield as the first ability resolves, use its power when it left the battlefield to determine whether its controller may draw a card. Note that effects that reduced its power before it left the battlefield will apply.

8/23/2016
Selvala’s last ability is a mana ability. It doesn’t use the stack and can’t be responded to. If the greatest power among creatures you control is 0 or less at that time, no mana is added to your pool.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Selvala, Heart of the Wilds uit Jumpstart. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.