Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Angelic Arbiter

Serie: Jumpstart (JMP)

Rarity: Rare Jumpstart Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2011
 -
1,25    
Commander Anthology I
 -
1,25    
Jumpstart        
M11
 -
1,25
 -
2,50
Angelic Arbiter | Jumpstart

Prijs:

€ 0,00

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
Brech (79) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-5-2014 2:39:00

Stel ik cast een Insurrection en neem de arbiter over, kan ik dan nog wel aanvallen? Neem aan van wel aangezien ik de opponent niet meer ben.

17-7-2011 13:23:00

Klopt!

Anders had er gestaan 'When Angelic Arbiter enters the battlefield...." En dan had ie waarschijnlijk ook Flash gehad

17-7-2011 13:21:00

dus deze ability blijft .. het is niet enkel als die in het spel komt toch ? zolang die ligt geldt de ability?

21-2-2011 20:58:00

Ja dat klopt, mijn hele engelen deck was nogal traag, totdat ik er 4x Cloudpost en 4x Glimmerpost in stopte, en nu gaat ie als een speer

21-2-2011 19:43:00

Probleem is alleen dat hij zo traag is. Tegen beurt 7 zijn de meeste decks wel al op stoom en hoeven ze niet nog meer uit te spelen.

21-2-2011 18:58:00

Ik vind het een geweldige kaart. Hoe vaak ik mijn tegenspelers al niet lam heb gelegd met deze kaart. Ze lopen echt een achterstand op. Het is of kiezen tussen een kaart spelen, of mij aanvallen. Heerlijk! En omdat er staat 'each opponent' mag ik zelf wel alles doen. *gna*gna*
Daarnaast ben ik ook ronduit dol op de artwork, en ze is echt een mooie toevoeging aan m'n engelen deck maar ik denk eigenlijk dat ze het prima zou doen in ieder deck aangezien ze flying heeft, en haar abilities blijven werken zelfs als ze getapt ligt.

29-8-2010 14:31:00

Doet me denken aan Arboria.

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2010 14:30:00

"If you attacked".

Mag ik nog wel spells spelen in de Declare Attackers, en zelfde geld voor de Declare Blockers Step?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2010 14:25:00

Ja, als je al aangevallen hebt, dan mag je daarna geen spell meer spelen. Voor Angelic Arbiter maakt het niet uit waarom je precies aangevallen hebt.

(Maar je kunt nog wel spells spelen in je eerste main phase. Dan mag je daarna simpelweg niet aanvallen met Ulamog's Crusher.)

29-8-2010 14:21:00

stel ik heb een {=ulamogs crusher} en mn opponent heeft een Angelic arbiter mag ik dan geen spell spele omdat ulamogs crusher moet aanvalle als hij kan of maakt dat niet uit

Official Rules Advisor Wout (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-7-2010 21:57:00

ik was in de war door de THIS TURN. But thanks

zelfde dat elspeth zegt for the rest of the game, en dat gaat ook door als ze weg is.

Official Rules Advisor Wout (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-7-2010 21:57:00

ik was in de war door de THIS TURN. But thanks

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
14-7-2010 6:57:00

Klopt, je kunt gewoon aanvallen. De ability die zegt dat je niet mag aanvallen omdat je een spell hebt gecast is er niet meer, dus je mag weer aanvallen. Dat is hetzelfde als een Moat Naturalizen. Daarna mogen je nonflyers toch ook gewoon weer aanvallen.

13-7-2010 22:47:00

Anders stond er achter: When Angelic Arbiter is put into a graveyard, this effect will end at the end of this turn.

13-7-2010 22:02:00

dat mag, het effect van de engel is niet meer van toepassing aangezien hij niet meer in het spel is

Oracle

Creature - Angel 5 / 6

Flying
Each opponent who cast a spell this turn can't attack with creatures.
Each opponent who attacked with a creature this turn can't cast spells.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/15/2010
During your turn, Angelic Arbiter’s abilities have no effect on the game.

8/15/2010
During an opponent’s turn, that opponent may either cast spells or attack with creatures, but not both (assuming that Angelic Arbiter is on the battlefield for the entirety of that turn). The player may perform other actions, such as activating abilities and playing lands.

8/15/2010
If Angelic Arbiter leaves the battlefield during an opponent’s turn, its abilities cease to affect the game. For example, if an opponent casts Doom Blade to destroy Angelic Arbiter, that player may then attack with creatures.

8/15/2010
If Angelic Arbiter enters the battlefield during an opponent’s turn, its abilities take actions that player performed earlier in the turn into account, even though it wasn’t on the battlefield at the time. For example, if an opponent casts a spell, then you use Leyline of Anticipation’s ability to cast Angelic Arbiter as though it had flash, that player won’t be able to attack with creatures that turn.

8/15/2010
Angelic Arbiter’s last ability applies if an opponent attacked with at least one creature during the current turn.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Angelic Arbiter uit Jumpstart. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.