Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Rin and Seri, Inseparable (EA)

Serie: Core Set 2021 (M21)

Rarity: Mythic Core Set 2021 Mythic

Informatie

De FOIL is de buy-a-box-promo

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Core Set 2021 (EA)
 -
15,95
 -
9,95
De FOIL is de buy-a-box-promo
Rin and Seri, Inseparable | Core Set 2021

Prijs:

€ 15,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 9,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
31-7-2020 9:40:00

Hahaha OB. Vanaf nu ga ik dit alleen maar zien vrees ik.

30-7-2020 21:14:00

Plaatje doet denken aan The Sound of Music, niet?

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
30-7-2020 18:43:00

Prachtige art inderdaad, gebroederlijk naast elkaar, een kat en een lama.

Premium lid Nath (2) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-7-2020 17:05:00

Meestal ben ik van de old-school art, maar deze is wel heel mooi! (+1 want)

Oracle

Legendary Creature - Dog Cat 4 / 4

Whenever you cast a Dog spell, create a 1/1 green Cat creature token.
Whenever you cast a Cat spell, create a 1/1 white Dog creature token.
RGW, T: Rin and Seri, Inseparable deals damage to any target equal to the number of Dogs you control. You gain life equal to the number of Cats you control.

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

6/23/2020
Rin and Seri’s first two abilities don’t trigger when you cast Rin and Seri.

6/23/2020
An ability that triggers when a player casts a spell resolves before the spell that caused it to trigger. It resolves even if that spell is countered.

6/23/2020
If the chosen target is an illegal target by the time Rin and Seri’s last ability tries to resolve, the ability won’t resolve. You won’t gain life.

6/23/2020
The amount of damage Rin and Seri’s last ability deals is determined only as that ability resolves. If Rin and Seri is still on the battlefield, it’ll count itself.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Rin and Seri, Inseparable uit Core Set 2021. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.