Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Jubilant Skybonder

Serie: Ikoria (IKO)

Rarity: Uncommon Ikoria Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Ikoria
 2
0,20
 -
0,40
Jubilant Skybonder | Ikoria

 Op voorraad 

€ 0,20 (2x)

 Kopen

FOIL 

€ 0,40

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-11-2021 21:08:00

Creatures krijgen alle abilities die je ze geeft. Alleen van twee keer flying ga je niet hoger vliegen (om even een niet aan deze kaart gerelateerd voorbeeld te geven).
Maar twee keer twee duurder is logischerwijs vier.

---

CR 113.2c An object may have multiple abilities. [...] An object may also be granted additional abilities by a spell or ability. If an object has multiple instances of the same ability, each instance functions independently. This may or may not produce more effects than a single instance; refer to the specific ability for more information.

CR 702.9c Multiple instances of flying on the same creature are redundant.

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-11-2021 17:22:00

Dat was ook mijn eerste ingeving, welke rule zorgt ervoor dat dit cumulatief is?

28-11-2021 16:35:00

Dat is inderdaad cumulatief.

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-11-2021 15:08:00

Goede vraag.
Creatures met flying krijgen 2x "Spells that target this creature cost 2 more to cast", maar of dit dan cumulatief is?

28-11-2021 14:21:00

Als je Jubilant Skybonder 2x hebt liggen, moet een tegenstander dan 4 mana per creature betalen die hij target?

Oracle

Creature - Human Wizard 2 / 2

Flying
Creatures you control with flying have "Spells your opponents cast that target this creature cost 2 more to cast."

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Standard, Commander

Officiele rulings

4/17/2020
Jubilant Skybonder’s last ability applies to itself as long as it still has flying.

4/17/2020
An opponent’s spell that targets a single creature with flying you control more than once costs only 2 more to cast. An opponent’s spell that targets multiple creatures with flying you control costs 2 more for each of those creatures.

Decktips