De winkel is deze zomer gesloten. Lees het topic. Bestellen kan nog t/m 28 mei.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

-THB- Theros Beyond Death Collector Booster

Serie: Sealed product (BOO)

Rarity: Special Sealed product Special

Informatie

Meer info in het -THB- nieuwsbericht.

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Sealed product
 14
19,95    
Meer info in het -THB- nieuwsbericht.
-THB- Theros Beyond Death Collector Booster | Sealed product

 Op voorraad 

€ 19,95 (14x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
30-1-2020 21:35:00

De packs zijn best grappig maar niet voor de kosten waar ze voor worden aangeboden. Je haalt er heel vaak niet eens je geld uit, en dat voor een daadwerkelijke 'premium booster' . Helpt tevens niet veel als je een Collector Booster koopt voor 20-30, en je trekt er pure crap uit. Dan speel ik persoonlijk liever 1 of 2 drafts, heb ik mijn inziens veel meer aan.

30-1-2020 16:29:00

Op zich vond ik het in het begin wel leuk, foils en full-arts. Alleen het wordt te veel allemaal. Je hebt nu veel te veel verschillende soorten dat het soms lijkt of kaarten uit een ander spel komen in plaats van MtG. Sommige prints vind ook gewoon ronduit lelijk en moeilijk leesbaar zoals bijvoorbeeld die Amonkhet Egyptische masterpieces.

Maar Casper zei het al: er zal wel een markt voor zijn. Ik ken ook wel spelers die bijvoorbeeld er één bling-bling deck er op nahouden. Blijf ik wel bij mijn eigen standpunt: het blijft altijd leuk om een kaart van 100 euro of meer uit een booster te trekken, die te verkopen of te ruilen en daar andere dure kaarten voor terug te halen als je niets om bling geeft.

29-1-2020 18:24:00

Ik vind de landjes gaaf en probeer die wat extra te scoren. verder koop ik zo nu en dan wat boosters, of kopen we n box met 6 man voor n avond sealed

K vind de alternate art niet zo mooi, de full art dan weer wel!

20 euro is erg veel geld, en foils hebbeb me nooit zo geboeid

Premium lid timewa (0) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 17:10:00

Grappige discussie hieronder. Ik ben zelf ook iemand die het een geweldig spel vind zonder dat ik gevoelig ben voor shiny foils of kaarten die obvious door Wizards als super secret special worden gepusht. Daarom heb ik ook niks met die collector boosters. Qua layout is het best leuk maar ik heb er geen significante meerprijs voor over. Met alpha en beta ligt dat bij mij weer wat anders trouwens... nostalgie.

Maar dat is misschien ook wel wat Nederlands. Wij zijn wat minder van het pimpen en showen dan de Amerikanen en sommige Aziaten.

Op je nieuwe Rolls Royce 22 inch chromen wielen monteren en dan door de sloppenwijken crossen van kijk mij eens, dat zit niet echt in ons DNA.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 15:41:00

"Waarom niet gewoon een standaard booster met kans op leuke value / speciale print."

Het antwoord op al dit soort vragen is altijd dat marktonderzoek suggereert dat deze aanpak meer omzet oplevert. Uiteindelijk telt voor mama Hasbro natuurlijk alleen het jaarverslag.

24-1-2020 15:27:00

Het financiële acpect is zeker een ding. Maar ik blijf het raar vinden dat ze met die box-toppers (met andere woorden koop een doos) en die collecters boosters het product gesplitst hebben. Of zoals die Jace en Gideon collectors boxen.

Waarom niet gewoon een standaard booster met kans op leuke value / speciale print. Maar waarschijnlijk is dat om de verzamelaars zoals Dorus tegemoet te komen. Die willen denk ik het liefst zo makkelijk mogelijk die speciale prints binnenhalen.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 14:35:00

Wat mij betreft is het hele financiële aspect ook gewoon een mini-game binnen het spel Magic. You win some, you lose some, maar als het erop aankomt heb ik liever nu kaarten waar ik plezier aan beleef dan een map met "vind ik niks aan, maar wordt hypothetisch gezien misschien meer waard". Op hypothetisch toekomstig financieel gewin win ik geen pot natuurlijk.

24-1-2020 13:51:00

Het enige wat dan misschien nog een beetje aan me knaagt na zo'n actie: Wat zouden die foils over 10 jaar doen en wat doen dan die duals. Je weet een handelaar gaat voor de winst dus op dat moment leg je er al wat op toe (alhoewel ik ze ook een beetje tegen elkaar heb uitgespeeld).

Aan de andere kant heb ik zoveel trades gedaan met kaarten die later fink gespiked of gedropt zijn dus ik probeer achteraf niet meer te veel terug te denken aan die bad trades die ik gemaakt heb. De goede daarentegen

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 13:38:00

@bomb_arie
Hoppa! Lekker bezig vent! Pure value dit soort acties! Bekend ook overigens!

Ik lever met enige regelmaat foils en andere speciale zooi in bij een maatje van me, in ruil voor de normale versie en een stapeltje extra speelgoed.

24-1-2020 13:33:00

Mee eens Casper. Ik ben ook meer een speler dan een verzamelaar. Heel sec bekeken liever een volle map met goedkope prints dan een lege map met de duurdere versies.

Zo heb ik laatst in Gent bij een paar handelaars een foil Brainstorm en een foil Crop Rotation ingeleverd voor een behoorlijke stapel kaarten. Onder andere wat Revised duals en een stapel van de duurdere Eldrazi's.

Die 2 foils waren op MCM samen €400.--. Leuke prijs voor 2 commons waar ik al stapels van heb liggen. Geef me dan die duals maar.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 13:25:00

Ikzelf verzamel eigenlijk geen Magic. Ik vind het spelletje gewoon verschrikkelijk leuk. Ik heb in het algemeen een hekel aan strijken, dus foils hoef ik niet, en speciale edities hebben dezelfde regels als de normale kaart. Zodoende gaat het "pimpen" van een deck voor mij eigenlijk nooit verder dan een playsetje van de originele print en een paar stoere Basics. Dat collecter's spul was dus sowieso al niet echt aan mij besteed.

Maar neem Dorus, (onder andere) tot voor kort ook een fanatiek verzamelaar begrijp ik uit zijn post. Echter hoor je hier weer de inmiddels veel gehoorde "wallet fatigue". Zonder een bedrag uit te geven waar je een gemiddeld derde wereld dorp een jaar van kan onderhouden krijg je al die Collecter's Editions niet compleet, en velen hebben hier het budget simpelweg niet voor (over). En ik snap dat. Wat mij betreft is het verschrikkelijk onbevredigend en zinloos om zo'n mooie verzamelmap incompleet te moeten laten liggen omdat de volgende Collector's Crap weer uitkomt.

24-1-2020 13:19:00

Ik ben het inderdaad eens met Dorus en Casper. Speciale print editie nummer zoveel. Hoe is het ook alweer begonnen al die gekke printjes? Als eerste met de foils. Toen de eerste nieuwe lay-out. Daarna Future Sight met de 'lay-out van de toekomst'. Full-Art was de volgende en wat daarna allemaal de markt heeft overspoeld ik weet het ook niet meer. De standaard lay-out is ook al meerdere keren aangepast.

Misschien dat die hele alter-scene daar ook nog wel aan heeft bijgedragen om die speciale print edities eruit te gooien. Dat gecombineerd met de overname door Hasbro heeft het behoorlijk op zijn kop gezet. Enige voordeel wat er eerst nog was is dat je uit een gewone booster nog wel eens een hele dure kaart kon trekken. Maar dat ze die nu in afzonderlijke boosters gaan proppen daar kan ik met mijn pet niet meer bij.

Premium lid Dorus (63) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 12:58:00

Tot voor kort spaarde ik bepaalde speciale edities van kaarten. Echter sproeit Wizards zoveel specials de laatste jaren, dat er bijna niet tegenaan te verzamelen is: óf het kost veel geld om te kopen óf het kost veel moeite om bij elkaar te ruilen. En dan denk je dat je er bent voorlopig, komen ze wééér met specials (Casper verwoordt dat heel mooi).

Ja doei, de lol is er nu wel af en dat vind ik echt wel jammer hoor. Ik ben er dus klaar mee.

Ik houd het alleen nog bij mijn Angels collectie

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-1-2020 11:42:00

Mensen lijken in mijn beleving ook wat moe te worden van al die Ultimate Special Limited Secret Alternate edition drama die de markt overspoelt. Laten we wel zijn, als alles bijzonder en speciaal is is niks dat. Zelf pas ik in ieder geval.

24-1-2020 11:21:00

Persoonlijk zie ik de meerwaarde niet zo van foils en alternate art kaarten, maar ik ben zelf geen verzamelaar. Er zullen gerust spelers en verzamelaars zijn die graag specifieke versies van kaarten willen hebben. Ik verwacht echter dat zij hun kaarten vooral vanuit de secundaire markt halen en dus geen boosters kopen, omdat zij daarmee niet de garantie hebben dat ze de juiste kaarten bemachtigen.