Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Altar of Dementia

Serie: Modern Horizons (MH1)

Rarity: Rare Modern Horizons Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Conspiracy
 -
2,50
 -
9,95
Modern Horizons
 5
2,50
 -
5,95
Tempest
 -
6,95    
Altar of Dementia | Modern Horizons

 Op voorraad 

€ 2,50 (5x)

 Kopen

FOIL 

€ 5,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
21-5-2014 19:06:00

en natuurlijk de belangerijkste.
Squirrel Nest

21-5-2014 18:17:00

Evenals Misdirection, Swords to Plowshares, Brainstorm, Fact or Fiction, Spiritmonger, etc.

21-5-2014 6:51:00

Wow. Nog interessanter volgens die lijst is dat Exploration ook een reprint zou krijgen!

21-5-2014 1:01:00

Het is opmerkelijk, ik vond ook deze hier .

21-5-2014 0:56:00

Het zou best opmerkelijk zijn, ik heb nl. nog helemaal geen mill gezien in Conspiracy.

21-5-2014 0:55:00

Echt, zeker weten. hier staat hij zeer zeker bij. Jouw link en magicspoiler.com lopen ietwat achter op de rest.

20-5-2014 23:52:00

Echt, zeker weten? hier staat ie anders nog niet bij

20-5-2014 23:42:00

Arthur uit 2012, hij komt uit in Conspiracy. Vrees niet, Magic is nog niet verpest hoor.

31-10-2012 11:48:00

Gelukkig dat sommige reprints niet doorgaan, al die nieuwe onzin kaarten + herdrukken verpesten magic op den duur.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-9-2012 16:36:00

3

Hij kijkt naar de laatste situatie op de battlefield.

3-9-2012 16:31:00

Stel ik heb een monster met op de kaart 1/1. Een enchantment zorgt ervoor dat het monster +2/+2 (geen counters) krijgt. Vervolgens sacrifice ik het monster voor de ability van Altar of Dementia. Wat is dan de creatures power? 1, zoals op de kaart staat, of 3?

11-8-2011 14:21:00

het is een epic kaart

Deze had ik 1x in mijn soldier deck als alternatieve win

11-8-2011 14:01:00

Jammer, niet doorgegaan..

Volgens de Name and Number Crunch is er een grote kans dat deze gereprint wordt in M12. Hoe epic is dat?

14-11-2010 17:28:00

Hij deed het altijd wel goed met B.F.M..

Oracle

Artifact 

Sacrifice a creature: Target player puts a number of cards equal to the sacrificed creature's power from the top of their library into their graveyard.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

6/14/2019
The number of cards the target player puts into their graveyard is equal to the power of the sacrificed creature as it last existed on the battlefield.

6/14/2019
If the target player’s library contains fewer cards than the sacrificed creature’s power, all of those cards are put into that player’s graveyard. That player won’t lose the game until they try to draw from the empty library.

Decktips

Nickname # Foil
adje13 (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid JonaDDD (3) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Stijn (7) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Enraged Wookie (40) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid molotoz (34) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid rik (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Altar of Dementia uit Modern Horizons. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.