Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Arlinn, Voice of the Pack

Serie: War of the Spark (WAR)
Rarity: Uncommon War of the Spark Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
War of the Spark
 8
0,25
 2
1,25
Arlinn, Voice of the Pack | War of the Spark

 Op voorraad 

€ 0,25 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 1,25 (2x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
27-4-2019 20:57:00

hier

27-4-2019 18:13:00

Maar gekleurde artifacts bestaan al bijna langer dan dat ze níét bestonden...

(Ik weet het, 12 jaar is geen 14 jaar, maar ik dacht, het is dicht genoeg bij elkaar voor de vergelijking.)

Wat overpowerde planeswalkers betreft, ben ik het wel met je eens. Naar mijn idee waren de eerste planeswalkers wel sterk, maar niet zo overpowered. Jammer dat dat powerlevel voor hen zo is gestegen.

27-4-2019 17:29:00

Als elke planeswalker qua power level een beetje zoals deze zou zijn, zou ik niet zo'n hekel aan het hele fenomeen planeswalker hebben gehad. Veel te sterke kaarten die in hun eentje, zonder enige andere kaarten nodig te hebben, een potje magic verpesten. O, leg je een Jace the Mindsculptor neer? Wat creatief van je... Planeswalkers ontnemen je over het algemeen alle inspiratie om een goed bedacht deck te maken, want ze waren altijd ZO goed dat je hem alleen maar neer hoefde te leggen om te winnen. O ja, en hem niet vergeten te activeren. Deze kaart is tenminste een keer NIET veel te goed. Leuk als je hem speelt, want dan zal je er wel iets mee bedacht hebben. En in een wolven EDH deck heb je hem zo op tafel. Dus wat mij betreft, veel beter dit soort dingen (afgezien van de art en layout en het fenomeen planeswalker in het algemeen, want inderdaad, dit kon ook gewoon een enchantment zijn) dan Jace de superpower en Liliana de potjescrasher. En nu ik toch bezig ben: artifacts met gekleurde mana symbolen? Wat?!!!! En weg met alles saga's! Die kaarten lijken niet eens meer op magickaarten.
Zo, dat lucht op.

27-4-2019 12:16:00

Volledig mee eens. Ik ben er groot voorstander van als WotC dingen probeert en experimenteert. En de Gatewatch is ondertussen allang niet meer experimenteel of origineel (of zelfs interessant, imho, maar ik ben dan ook geen al te grote fan van Marvel), dus tijd voor meer PW-diversiteit! Ik ben erg benieuwd naar de volgende (niet-core-)set.

26-4-2019 21:16:00

Ik snap jullie zorgen, maar ik zie dit toch meer als een eenmalig iets, een passing event. Magic gaat veelal in waves van een bepaalde focus op iets. Ik vind het goed dat ze dit hebben aangedurfd en er zijn tal van Planeswalkers die in deze set echt als filler zijn voor de sfeer en limited play. Planeswalkers waren uniek omdat ze mythic waren en natuurlijk is een uncommon Planeswalker per definitie minder. Die static abilities kan ik wel waarderen, omdat het wat meer diepgang brengt. In Commander vind ik Planeswalkers over het algemeen bijzonder slecht omdat ze toch direct sterven. Dan is 6 mana voor draw two cards bijvoorbeeld wel erg matig.

Wat ik vooral hoop is dat we wat meer diversiteit krijgen in de lore en niet steeds dezelfde power rangers in de vorm van de gatewatch. Andere Planeswalkers die wat brengen in plaats van Jace 18.0.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-4-2019 16:35:00

Ja, de card types kruipen in de loop van de tijd toch weer naar elkaar toe.

Ik moet ook gelijk denken aan artifacts met gekleurde manasymbolen in de mana cost. Langzamerhand is een artifact gewoon een soort enchantment. En nu zijn planeswalkers een soort Saga's.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-4-2019 15:24:00

Torak, jij verwoordt precies waarom deze kaart voor mij zo slecht aanvoelt. Dat is inderdaad niet alleen omdat de kaart zelf slecht is, maar vooral omdat deze kaart er enorm goed in slaagt om precies het tegenovergestelde te zijn van de mythische en speciale en unieke flavour van planeswalkers.

Toen WotC begon met planeswalkers vond ik het geweldig dat ze na al die jaren een nieuw type kaart gemaakt hadden dat echt wat toevoegde aan het spel. Planeswalkers in deze vorm zijn wat mij betreft juist geen toevoeging.

25-4-2019 12:33:00

Hoor, hoor. Ze hadden Planeswalkers geen statische abilities moeten geven. (En als uncommon helpt het "speciale" van Planeswalkers ook niet.)

Dat gezegd hebbende, ik ben wel blij met Saheeli, Sublime Artificer. Hebbe, hebbe.

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-4-2019 11:21:00

En als ik deze kaart zie verdwijnt bij mij direct het hele gevoel van Legendary en Planeswalkers zijn bruut... ik begreep toen als niet dat ze de Planeswalker Uniqueness Rule afgeschafd hadden en als ik dit zo zie dan loopt het al helemaal de spuigaten uit. Echt heel het gevoel van dat Planeswalkers speciaal zijn is in één klap over. Ze hadden hier even zo goed een enchantment van kunnen maken met 3 counters erop. Elke beurt eentje verwijderen voor een 2/2 en bij de laatste dat je een Arlinn planeswalker mocht zoeken of iets dergelijks.
Nee, ik ben geen fan van dit soort inspiratieloze praktijken... :/

25-4-2019 10:31:00

De Liege is dan ook wel rare.

Maar deze Arlinn lijkt nogal niche, inderdaad. Zelfs in de meeste Wolf en Werewolf tribal decks zal ze niet indrukwekkend zijn, want ze werkt niet echt goed samen met aggro en om pas eens je creatures te gaan spelen nadat je deze op het veld hebt geknald, da's wel erg laat...

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-4-2019 9:06:00

Voor 6 mana direct 3x een 3/3 is niet zo gek nee, maar dat is niet wat deze kaart doet. Het is 1 token per beurt en als er tussentijds damage aan wordt gedaan komen er maar 1 of 2 tokens uit in totaal.

Een Creakwood Liege is ook kwetsbaar en maakt ook een semi-3/3 per beurt, maar kost 2 mana minder.

Ik zie alleen meerwaarde als je met andere kaarten ernaast hele sloten wolven bouwt, en dan is de vraag nog steeds of zo'n +1/+1 effectje 6 mana mag kosten.

25-4-2019 3:16:00

Voor 6 mana heb ik anders graag drie 3/3'tjes.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-4-2019 21:28:00

Matig kaartje vind ik, om niet te zeggen slecht. Je kunt er maximaal 3 tokens mee maken, waarschijnlijk minder, en dat +1/+1 effect is wel geinig maar het geheel is m.i. zeker geen 6 mana waard!

Oracle

Legendary Planeswalker - Arlinn 

Each creature you control that's a Wolf or a Werewolf enters the battlefield with an additional +1/+1 counter on it.
-2: Create a 2/2 green Wolf creature token.

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

5/3/2019
A creature that’s a Wolf or Werewolf enters the battlefield with one +1/+1 counter if it would otherwise enter with no +1/+1 counters.

5/3/2019
A creature that’s both a Wolf and a Werewolf receives only one additional +1/+1 counter from Arlinn’s ability.

5/3/2019
If Arlinn leaves the battlefield before her last ability resolves, most likely because she only had 2 loyalty when you activated the ability, the Wolf token won’t enter the battlefield with a +1/+1 counter.

Nickname # Foil
Premium lid Casper (64) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Patrick (101) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Jeroen Tönissen (11) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Paulus Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Jacinto (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Arlinn, Voice of the Pack uit War of the Spark. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.