De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Arboreal Grazer

Serie: War of the Spark (WAR)

Rarity: Common War of the Spark Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
War of the Spark
 8
0,25
 -
1,95
Arboreal Grazer | War of the Spark

 Op voorraad 

€ 0,25 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 1,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
1-9-2019 14:12:00

Ja in de meeste draft en sealed situaties zou llanowar wel beter zijn, wat vooral ik zo leuk vind aan deze kaart is dat hij perfect past in mijn Walls Have Teeth deck, waarin ik door deze, High Alert, Tower Defense en bijvoorbeeld een Wall of Runes en Yoked Ox ik in beurt 4 al lethal dmg kan doen. Met Llanowar elves gaat dat wat moeilijk, die vangt ook nog eens vaak een shock, disfigure of iets anders dat 1 of meer dmg doet. Deze is vooral ook handig voor lategame decks.

Premium lid Dorus (63) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
31-8-2019 13:34:00

Een 0/3 voor is niet goed, maar zeker niet slecht. Maar dan heeft ie ook nog reach om (early) game die irritante 1/1 en 2/1 flyers af te remmen. Als klap op de vuurpijl triggert ook nog eens land boost ability! Dat maakt het absoluut een goeie common. En vergeet niet dat het geen Wall is, dus met bijv. counters erop kan je ook nog rammelen.

Vergeleken met Llanowar Elves vind ik deze nèt iets minder. Reden? Deze maakt geen mana. Een hand met een Llanowar Elves en 2 land = 3 mana. Een hand met Arboreal Grazer en 2 land = 2 mana. Dit is vanuit eigen speelervaring tijdens sealed en draft. Tuurlijk, dit beest kan flyers remmen, maar de elven kunnen weer zonder boost damage doen. Maar goed, het ligt natuurlijk aan wat voor deck je speelt, voor beiden is wat te zeggen.

30-8-2019 18:28:00

Gebruik hem in de meeste Standard decks liever dan llanowar elves zelfs, landje is een stuk minder snel te removen dan llanowar elves, bovendien houdt deze ook langer RDW en flyer decks tegen. Ook geweldig met duallandjes of andere landjes die tapped onto battlefield komen, kan je zo 2 beurten schelen. Dat het een leuk kaartje is vinden Scapeshift spelers blijkbaar ook, door dit beestje komen er soms zo ineens 4 zombies op het veld.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
24-4-2019 21:20:00

Leuke common zeg!

Nu zul je denken: Strictly beter dan Wall of Wood . Maar daar ben ik het niet mee eens, want Wall of Wood heeft een 4000x meer epic flavour tekst!

Oracle

Creature - Beast 0 / 3

Reach
When Arboreal Grazer enters the battlefield, you may put a land card from your hand onto the battlefield tapped.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

5/3/2019
Arboreal Grazer’s effect doesn’t count as playing a land. It can put a land card onto the battlefield even if you’ve already played your land for the turn.

Decktips