Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Affectionate Indrik

Serie: Guilds of Ravnica (GRN)

Rarity: Uncommon Guilds of Ravnica Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Guilds of Ravnica
 8
0,20
 -
0,30
Affectionate Indrik | Guilds of Ravnica

 Op voorraad 

€ 0,20 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 0,30

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
1-10-2018 12:37:00

De power creep stopt nooit. Power creep gaat zoals altijd beide kanten op en veel balans van de kaarten ligt aan de verhoudingen binnen limited: dit beestje deed namelijk prima removalwerk dit weekend, en een 4/2 body is niet automatisch zo goed als een 4/4! Groen had tevens opties tot het geven van deathtouch, ook dat is relevant om nóg grotere creatures te slopen.

Murder bestaat dan wel maar in Dominaria limited speel ik Eviscerate met alle plezier als goede removal, ookal is Murder beter. Powercreep zegt meestal niet zoveel.

1-10-2018 12:31:00

Is de creature power creep nu dan toch gestopt?
Flametongue Kavu lijkt mij duidelijk betere prijs/prestatie en is 17 jaar oud. En dat terwijl groen juist de betere beesten zou moeten hebben.

Alleen deze is wel knuffelbaarder en doet zichzelf geen pijn als er geen andere beestjes zijn.

Oracle

Creature - Beast 4 / 4

When Affectionate Indrik enters the battlefield, you may have it fight target creature you don't control. (Each deals damage equal to its power to the other.)

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

10/5/2018
You choose the target of the triggered ability as it goes on the stack, but you choose whether the creatures fight as that ability resolves.

10/5/2018
If the target creature is an illegal target when Affectionate Indrik’s ability tries to resolve, the ability doesn’t resolve. If Affectionate Indrik is no longer on the battlefield, the target creature won’t deal or be dealt damage.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (236) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Marcel (57) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Amras (19) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Patrick (101) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Affectionate Indrik uit Guilds of Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.