Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

Divine Verdict

Serie: Rivals of Ixalan (RIX)

Rarity: Common Rivals of Ixalan Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
M10
 8
0,15
 1
0,30
M13
 8
0,15
 2
0,30
M15
 1
0,20    
Rivals of Ixalan
 8
0,15
 -
0,40
Theros
 8
0,15
 5
0,35
Divine Verdict | Rivals of Ixalan

 Op voorraad 

€ 0,15 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 0,40

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
8-6-2014 15:22:00

Thanks, hebben we het gister avond goed gedaan iig

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
8-6-2014 15:05:00

Ervan uitgaande dat Divine Verdict in de declare blockers step gespeeld wordt: In de combat damage step is er geen blocker meer om damage op te assignen, dus er tramplet 4 schade door.
En omdat de blocker er niet meer is, kan hij ook geen schade meer terugdoen aan het aanvallende creature.

edit: te laat.

8-6-2014 15:04:00

Aannemend dat de Divine Verdict gespeeld wordt voor combat damage:

Divine Verdict resolved en sloopt de deathtoucher het graf in. Aannemend dat niemand verder iets doet gaat het spel door naar de combat damage step. De 1/2 is dood en doet niets. De 4/3 trample mag dankzij zijn trample zijn damage verdelen tussen de blockers (geen meer) en de verdedigende speler. De verdedigende speler wordt voor 4 geramd.

8-6-2014 14:57:00

Een attacking creature ( 4/3 trample ) wordt geblockt door een 1/2 deathtouch creature. Het blocking creature krijgt deze op zijn hoofd.
Wat gebeurt er?

27-7-2012 20:48:00

De flavor tekst van de M13-versie doet me aan Family Guy denken. 'Guiltyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!'

2-6-2010 19:48:00

in het kort is het zo dat als er geen beest meer is er ook geen damage wordt gedaan, maar je kunt beter even op het forum kijken bij regelvragen of op de hulpdienst, want daar staan wel voorbeelden. In jouw geval nu wordt er nergens damage gedaan.

Grimp (20) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
2-6-2010 19:44:00

hallo,
samen met een vriend zijn we een aantal maanden geleden weer begonnen met magic. super verslavend!! maar er komen steeds weer wat vragen boven. is het bijvoorbeeld zo dat wanneer je een blocking creature na het declaren destroyed met een Divine Verdict of terug naar iemand zijn hand stuurt met een Unsummon de damage toch gaat? en hoe zit het met destroyen of unsummonnen(haha is dit wel een woord of is meneer van dale geen kenner.) als hij attacking is?
zo hebben we ons ook laten vertellen dat je creatures kunt saccen dat de damage dan toch gaat. klopt dit?

Oracle

Instant 

Destroy target attacking or blocking creature.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

10/1/2009
An “attacking creature” is one that has been declared as an attacker this combat, or one that was put onto the battlefield attacking this combat. Unless that creature leaves combat, it continues to be an attacking creature through the end of combat step, even if the player it was attacking has left the game, or the planeswalker it was attacking has left combat.

10/1/2009
A “blocking creature” is one that has been declared as a blocker this combat, or one that was put onto the battlefield blocking this combat. Unless that creature leaves combat, it continues to be a blocking creature through the end of combat step, even if the creature or creatures it was blocking are no longer on the battlefield or have otherwise left combat.

7/1/2012
Destroying a blocking creature won’t cause any of the creatures it was blocking to become unblocked. They won’t deal combat damage to the defending player or planeswalker (unless they have trample).

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid the dude (alias Neft) (76) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (236) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Premium lid Marcel (57) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Divine Verdict uit Rivals of Ixalan. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.