Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Bishop of Binding

Serie: Rivals of Ixalan (RIX)

Rarity: Rare Rivals of Ixalan Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Rivals of Ixalan
 1
0,40
 -
1,95
Bishop of Binding | Rivals of Ixalan

 Op voorraad 

€ 0,40 (1x)

 Kopen

FOIL 

€ 1,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen

Er is nog geen commentaar geplaatst.
Wees de eerste en klik op die knop hierboven! Doe het!
Je kunt vragen stellen of gewoon een opmerking plaatsen.

Oracle

Creature - Vampire Cleric 1 / 1

When Bishop of Binding enters the battlefield, exile target creature an opponent controls until Bishop of Binding leaves the battlefield.
Whenever Bishop of Binding attacks, target Vampire gets +X/+X until end of turn, where X is the power of the exiled card.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

1/19/2018
If Bishop of Binding leaves the battlefield before its first triggered ability tries to resolve, the target creature won’t be exiled.

1/19/2018
Auras attached to the exiled creature will be put into their owners’ graveyards. Any Equipment will become unattached and remain on the battlefield. Any counters on the exiled creature will cease to exist.

1/19/2018
If a token is exiled this way, it will cease to exist and won’t return to the battlefield.

1/19/2018
The value of X is determined only as Bishop of Binding’s second ability resolves. It won’t change if the card leaves exile later in the turn.

1/19/2018
If there is no exiled card as Bishop of Binding’s last ability resolves, most likely because Bishop of Binding left the battlefield while that ability was on the stack, X is 0. The same is true if the exiled card doesn’t have a power, most likely because it’s a noncreature card that had become a creature.

1/19/2018
If a Vehicle is exiled with Bishop of Binding, use its printed power to determine the value of X.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid RedRax (7) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
TLB (3) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid T (105) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Ingmar (34) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Ferdi (74) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Patrick (101) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid rik (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Bishop of Binding uit Rivals of Ixalan. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.