Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Admiral’s Order

Serie: Rivals of Ixalan (RIX)

Rarity: Rare Rivals of Ixalan Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Rivals of Ixalan
 5
0,40
 -
3,95
Admiral’s Order | Rivals of Ixalan

 Op voorraad 

€ 0,40 (5x)

 Kopen

FOIL 

€ 3,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
30-7-2018 13:16:00

Met hulp van een Party Crasher kun je wel de Raid korting gebruiken in tegenstanders beurt.

Navius (8) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-7-2018 13:10:00

Thanks voor de bevestiging, denk dat ik die wel ga spelen

29-7-2018 12:58:00

Je kan deze inderdaad alleen in je eigen beurt spelen voor de raid cost, indien je hebt aangevallen. In de beurt van de tegenstander kun je niet aanvallen, alleen blocken. Dus in de beurt van de tegenstander is het niet mogelijk om aan de eis van raid (if you attacked) te voldoen.

Navius (8) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-7-2018 12:49:00

Je deze alleen met raid spelen in je eigen beurt toch?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-3-2018 11:13:00

Ja, een creature "attacked" als hij als attacker gedeclared is. Vanaf dat moment is Raid van toepassing. Dus in de declare attackers step kun je deze al voor zijn Raid cost spelen.

(En nee, niet aan het begin van de declare blockers step, want dan krijg je geen priority. In de declare blockers step krijg je pas priority ná het declaren van blockers.)

Nico (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-3-2018 11:04:00

Kan je raid al gebruiken aan het eind van de declare attackers step (of aan het begin van de declare blockers, als het daar maar voor is)?

Oracle

Instant 

Raid - If you attacked with a creature this turn, you may pay U rather than pay this spell's mana cost.
Counter target spell.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

1/19/2018
Raid abilities care only that you attacked with a creature. It doesn’t matter how many creatures you attacked with, or which opponent or planeswalker controlled by an opponent those creatures attacked.

1/19/2018
Raid abilities evaluate the entire turn to see if you attacked with a creature. That creature doesn’t have to still be on the battlefield. Similarly, the player or planeswalker it attacked doesn’t have to still be in the game or on the battlefield, respectively.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Mees (4) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid JonaDDD (3) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid wvttk (139) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Jacinto (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
NoParanoia (7) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Orni (11) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid rik (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Admiral’s Order uit Rivals of Ixalan. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.