Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Garruk Relentless

Serie: FTV Transform (V17)

Rarity: Mythic FTV Transform Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
FTV Transform
 -
5,95    
Innistrad
 4
3,95
 -
14,95
Garruk Relentless | FTV Transform Garruk Relentless | FTV Transform

Prijs:

€ 5,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
27-3-2015 14:41:00

Nee, dat mag niet.

De color identity van een double-faced card wordt bepaald door beide kanten van de kaart. En de achterkant is groen/zwart.

27-3-2015 14:34:00

mag deze in een puur groene EDH deck? Ik twijfel wegens zwart transform

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
6-1-2014 14:24:00

Klopt. Je kunt alleen de zichtbare kant gebruiken.

6-1-2014 14:19:00

waarschijnlijk is het al gevraagd maar kon het zo snel niet vinden in de reacties die hier onderstaan.

Als hij '... the cursed' wordt kan je dan gebruik maken van de abilitys van Garruk Relentless of alleen de abilitys van de 'nieuwe' zijde van deze kaart?

Zelf denk dat alleen de abilitys van de 'nieuwe' zijde gebruikt kunnen worden maar wil het even zeker weten.

26-10-2012 20:25:00

Ik snap het. Bedankt.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-10-2012 19:42:00

Nee.

Een dergelijk effect heeft alleen invloed op de creatures die op dat moment op de battlefield aanwezig zijn. Creatures die daarna pas op de battlefield komen, heeft het effect geen invloed op.


@Bartel: Het is geen static ability.

26-10-2012 19:42:00

"-3: Creatures you control gain trample and get +X/+X"

Jij bent de controller van die wolfjes, dus ja.

Edit: voor de duidelijkheid, die wolfjes die in play kwam bij een vorige aanval wel, zij die nu pas in play komen niet.

26-10-2012 19:31:00

Stel ik activeer de -3 ability, krijgen de wolven van Kessig Cagebreakers dan ook die bonus?

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-8-2012 21:57:00

702.2b. Any nonzero amount of combat damage assigned to a creature by a source with deathtouch is considered to be lethal damage, regardless of that creature's toughness. See rules 510.1c-d.

Garruk is geen creature, maar een Walker. Deathtouch is dus niet dodelijk wanneer het naar een Walker wordt gegooid.

Doubling Season:
Als je Garruk speelt met een Season op het veld, komt Garruk met 6 counters op de battlefield. Betekende dat je maximaal 5 damage kan nemen.

21-8-2012 21:53:00

En als ik nou met zijn eerste ability 3 schade doe op een beest met deathtouch, doodt zijn kaastende schhade met deathtouch Garruk?

@Soratami: Hoe verhoog jij loyalty met Doubling Season?

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-8-2012 21:46:00

Inderdaad. Tenzij je Garruk's loyalty weet te verhogen. Door bijvoorbeeld Doubling Season o.i.d.

21-8-2012 20:38:00

Hmz, dan moet ik nog bar uitkijken met z'n eerste ability. Ik dacht: ik schiet willekeurig welk beest onderuit, die kaatst dat terug en hops daar is mijn evil garruk. Maar die mag dan max 2 power hebben?

21-8-2012 18:14:00

Hij krijgt drie damage (of meer) en gaat dood als garruk relentless

Net als een animated landje doodgaat als creature land en niet eerst terug veranderd naar gewoon land en dan dood, state based killed hem direct

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-8-2012 17:59:00

Ik denk dat hij dan doodgaat door statebased actions. Zoals creatures doodgaan als ze 0/0 zijn. Betekende dat Garruk dus niet meer flipped.

Ben hier alleen niet geheel zeker van.

21-8-2012 17:54:00

Als je hier nu in een keer 3 counters afhaalt, is Garruk Relentless dan dood, of flipt ie eerst nog, en is {=garruk, the veil-cursed} dan dood?

Oracle

Legendary Planeswalker - Garruk 

When Garruk Relentless has two or fewer loyalty counters on him, transform him.
0: Garruk Relentless deals 3 damage to target creature. That creature deals damage equal to its power to him.
0: Create a 2/2 green Wolf creature token.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

9/22/2011
Garruk Relentless’s first ability is a state-triggered ability. It triggers once Garruk has two or fewer loyalty counters on him and it can’t retrigger while that ability is on the stack.

9/22/2011
You don’t add or remove loyalty counters from Garruk Relentless when he transforms into Garruk, the Veil-Cursed. In most cases, he’ll have one or two loyalty counters on him.

9/22/2011
You can’t activate a loyalty ability of Garruk Relentless and later that turn after he transforms activate a loyalty ability of Garruk, the Veil-Cursed.

7/13/2016
For more information on double-faced cards, see the Shadows over Innistrad mechanics article (http://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/shadows-over-innistrad-mechanics).

9/22/2011
The second ability of Garruk, the Veil-Cursed doesn’t target a creature. However, when that ability resolves, you must sacrifice a creature if you control one.

9/22/2011
The number of creature cards in your graveyard is counted when the third ability of Garruk, the Veil-Cursed resolves. Once the ability resolves, the bonus doesn’t change if that number changes later in the turn.

9/22/2011
Only creatures you control when the third ability of Garruk, the Veil-Cursed resolves will receive the bonus. Creatures that enter the battlefield or that you gain control of later in the turn won’t be affected.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Garruk Relentless uit FTV Transform. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.