Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Collective Brutality

Serie: Eldritch Moon (EMN)

Rarity: Rare Eldritch Moon Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Eldritch Moon
 -
8,95
 -
34,95
Collective Brutality | Eldritch Moon

Prijs:

€ 8,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 34,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
3-10-2016 21:10:00

Ik zeg hem laatst ook in legacy reanimate deck en idd zeer vermakelijke kaart

3-10-2016 21:06:00

Zat in een winnend modern abzan deck.
Is ook een leuke kaart op zich. Ik denk dat deze ook play gaat zien in reanimator en vele andere deckjes.

3-10-2016 19:06:00

Waarom is deze opeens zo gestegen?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
29-8-2016 13:49:00

Madness zorgt voor een trigger en die trigger ligt al op de stack. Die zal dus gewoon resolven, onafhankelijk van wat er met Collective Brutality gebeurt.

(Ondanks dat er wat overlap is qua resultaat, is het geen counteren maar exilen wat Spell Queller doet. En dat zijn nog steeds twee verschillende dingen. Dingen die triggeren op counteren, zullen bijvoorbeeld niet triggeren. Een gecounterde kaart gaat naar de graveyard, enz. etc.)

29-8-2016 13:42:00

Als ik deze cast en iemand speelt een Spell Queller. Ik heb bij het casten moeten bepalen om the discarden. Ik kies ervoor om twee keer een Fiery Temper the discarden en die te spelen voor de madness cost. Mag dit dan nog? of zijn die ook automatisch gecountered? Ik dacht, dat je cost was het discarden, die heb je moeten betalen om hem te willen casten. Daarna is het toch opnieuw de keuze om de madness cost te betalen, los van het deel dat deze gecountered is?
Beetje ingewikkeld gesteld misschien deze vraag, maar ik hoop dat jullie eruit komen.

Premium lid XB. (155) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-8-2016 14:37:00

Dit kleine modern toernooi werd gewonnen door een Esper midrange deck met 2x deze kaart main.
hier

1e, ability is leuk tegen control decks,
2e, ability is leuk tegen aggro decks maar je kunt ook spelbepalende creatures weg halen bijv.: Dark Confidant , Jace, Vryn’s Prodigy
3e ability is wel oke.

23-8-2016 13:11:00

Ik denk dat er i.c.m. Madness, Threshold en/of Flashback kaarten en/of dingen als Vengevine zeker wel wat leuks mee te doen valt.

Premium lid XB. (155) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-8-2016 13:05:00

Bestwel een leuke kaart 3 leuke keuze's en de mogelijkheid om een slechte kaart te discarden voor een dubbel effect. Ik zie zeker wel mogelijkheden met deze kaart.

Oracle

Sorcery 

Escalate-Discard a card. (Pay this cost for each mode chosen beyond the first.)
Choose one or more -
- Target opponent reveals their hand. You choose an instant or sorcery card from it. That player discards that card.
- Target creature gets -2/-2 until end of turn.
- Target opponent loses 2 life and you gain 2 life.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

7/13/2016
You choose all of your modes at once. You can’t wait to perform one mode’s actions and then decide to choose more modes.

7/13/2016
You can’t choose any one mode multiple times.

7/13/2016
If two of the chosen modes of an escalate spell target a creature, you may choose the same creature for each mode’s target, or choose different creatures. The same is true if the chosen modes target a player (or opponent).

7/13/2016
If one target of an escalate spell becomes illegal, the other targets will still be affected. If all of the targets become illegal, the spell won’t resolve.

7/13/2016
Effects that reduce the cost of spells reduce the total cost, including any escalate costs added.

7/13/2016
If an effect allows you to cast a spell that has escalate without paying its mana cost, you pay escalate costs for that spell if you choose more than one mode.

7/13/2016
Additional costs don’t affect a spell’s converted mana cost.

Decktips