Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Thalia’s Lancers

Serie: Eldritch Moon (EMN)

Rarity: Rare Eldritch Moon Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Eldritch Moon
 -
0,50
 -
1,95
Thalia’s Lancers | Eldritch Moon

Prijs:

€ 0,50

Uitverkocht

FOIL 

€ 1,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
21-5-2018 14:50:00

Deze is toch wel leuk voor in een Commanderdeck met Aryel, Knight of Windgrace en Josu Vess, Lich Knight, Arvad the Cursed en meer van de legends uit dominaria.

Ik ga er een bouwen denk ik.

16-10-2017 00:25:00

Op zich waar, maar dan nog. Je hebt nu al de mogelijkheid om een legendary toolbox met dit soort kaarten te spelen, en (om meerdere redenen) doet vrijwel niemand er iets mee. Ik zie gewoon niet waarom dat opeens anders zou worden met legendary planeswalkers. Op zich heb je wel iets meer targets, maar er kwamen al zo vaak nieuwe targets (legendaries) uit zonder enig effect te hebben.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
15-10-2017 22:31:00

Ik denk wel dat ie wat gaat stijgen, van enkele dubbeltjes naar een paar euro. Want kaarten die iets opzoeken zijn bijna altijd wel ergens bruikbaar. Nu is 5 mana veel te duur voor een tutor, en zeker voor eentje met zo'n restrictie, maar in een wit EDH met wat planeswalkers en b.v. Umezawa’s Jitte maakt de 4/4 body hem toch zeker speelbaar genoeg.

15-10-2017 16:30:00

Ik verwacht er toch niet heel veel van. Het probleem van dit soort legendary supporters is naar mijn mening niet dat er te weinig (zoek) targets zijn, maar meer dat ze nogal traag/inefficient zijn. Ik gok dat ze niet (veel) met planeswalkers gespeeld gaan worden, net zoals ze nu al niet met legendaries gespeeld worden.

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
15-10-2017 14:04:00

Gezien Planeswalkers nu Legendary zijn, verwacht ik dat deze heel erg populair wordt in EDH / Casual waardoor de prijs beetje bij beetje omhoog zal kruipen. Ik zal er in iedergeval een paar in slaan, 'just in case' Long term investment.

5-5-2017 13:21:00

Ik vind het een toffe ontwikkeling in Magic dat veel best toffe casual rares zo ongelofelijk betaalbaar zijn Dit is naar mijn mening zo'n kaartje; echt alleen speelbaar in casual maar ook meteen gewoon best ok!

Oracle

Creature - Human Knight 4 / 4

First strike
When Thalia's Lancers enters the battlefield, you may search your library for a legendary card, reveal it, put it into your hand, then shuffle your library.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Decktips