Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

World Breaker

Serie: Oath of the Gatewatch (OGW)

Rarity: Mythic Oath of the Gatewatch Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Oath of the Gatewatch
 -
3,95
 -
7,95
World Breaker | Oath of the Gatewatch

Prijs:

€ 3,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 7,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
9-5-2018 19:19:00

Oke, bedankt. Weer wat geleerd!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
8-5-2018 19:32:00

Lees mijn reactie bij Opalescence.

Niet elke negatieve verwoording valt onder de "KAN niet wint van kan wel" regel. Dan had er "This card can't have a color" of zoiets moeten staan.

Dit gaat volgens het layer-systeem.

Devoid is een characteristic-defining ability en daarmee een karakteristiek van de kaart zelf. Die pas je dus als eerste toe. Vervolgens pas je het effect van Painter’s Servant toe. Het laatst toegepaste effect geldt, dus het effect van Painter's Servant wint.

8-5-2018 19:10:00

Nee toch? Ik dacht dat negatief (geen kleur) "sterker" was???

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
8-5-2018 5:06:00

Misschien overbodig, maar deze opzoeken en in play brengen via deze weg is (buiten zijn body van 5/7 om) niet echt interessant, omdat zijn triggered ability dan niet af gaat (want die gaat af als je hem cast en dat doe je in de gestelde situatie niet).

Mocht je het echt willen dan zou je deze kaart (en alle andere kaarten) wel groen kunnen maken met Painter’s Servant.

7-5-2018 20:21:00

Ok, bedankt!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-5-2018 20:18:00

Nee.

Devoid werkt in alle zones, dus het is een kleurloze kaart in alle zones. Daar verandert een verdwaald groen manasymbool niks aan.

7-5-2018 20:14:00

Kan ik deze opzoeken met een Natural Order of Green Sun’s Zenith?

15-1-2016 11:45:00

Haha, inderdaad!

Nice find sir!

15-1-2016 1:15:00

Aan het plaatje te zien exilet hij een Hallowed Fountain (EXPM).

Oracle

Creature - Eldrazi 5 / 7

Devoid (This card has no color.)
When you cast this spell, exile target artifact, enchantment, or land.
Reach
2C, Sacrifice a land: Return World Breaker from your graveyard to your hand. (C represents colorless mana.)

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

1/22/2016
You can activate the last ability only if World Breaker is in your graveyard.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Hrethgir (73) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Stronghold (65) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Jacinto (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 1
Premium lid NederMagic Rules Advisor Leslie (120) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van World Breaker uit Oath of the Gatewatch. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.