Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Goblin Dark-Dwellers

Serie: Oath of the Gatewatch (OGW)

Rarity: Rare Oath of the Gatewatch Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2020
 5
0,40    
Oath of the Gatewatch
 1
0,50
 -
4,95
Goblin Dark-Dwellers | Oath of the Gatewatch

 Op voorraad 

€ 0,50 (1x)

 Kopen

FOIL 

€ 4,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
11-8-2016 11:48:00

1/22/2016 If you cast a card â'œwithout paying its mana cost,â' you can't pay alternative costs such as surge costs. You can pay additional costs. If the card has mandatory additional costs, you must pay those.

Je kan er zelf voor kiezen om die te betalen, en die moet je dan wel echt betalen.

Is wel erg leuk, op die manier heb je voor een 4/4 Menace, 3 schade op een speler én 4 schade op een beestje.

11-8-2016 11:21:00

Als je met deze Collective Defiance cast, moet je dan nog wel de mana betalen voor de escalate? Of word dat ook gratis? (klinkt mij iets te OP)

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-5-2016 19:25:00

Nee, klopt niet.

Hij laat je een alternative cost, namelijk "without paying its mana cost", gebruiken.

En als je een alternative cost gebruikt, is het niet relevant of de kaart van zichzelf wel een mana cost had.

En de converted mana cost van een kaart zonder mana cost is nul, dus dat is ook geen probleem.

Arjan (16) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-5-2016 19:08:00

Dat heeft geen zin met Ancestral Vision. Die heeft geen mana cost.
Een Serum Visions bijv. wel.

Klopt toch?

16-4-2016 16:45:00

Doet ie al

10-4-2016 23:24:00

Yup, ik heb dan ook het vermoeden dat deze nog wel wat gaat stijgen.

10-4-2016 22:47:00

Oeehh deze met Ancestral Vision. Nice!

29-1-2016 11:21:00

I know, I was just being silly.
And not very funny either actually...

29-1-2016 11:18:00

Breaking // Entering laat de Griselbrand liggen

28-1-2016 23:42:00

Waarom per se die kaart? Is een simpele Goryo’s Vengeance niet goed genoeg? Moet het weer per se een multicoloured kaart zijn? =p

28-1-2016 21:40:00

Ga dan meteen Breaking // Entering into Griselbrand

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-1-2016 17:57:00

Tjah Boom // Bust! Een Armageddon op pootjes met evasion, en dat voor maar !

28-1-2016 17:23:00

@Santa: want die mana zit sowieso al in de Goblin Dark-Dwellers zelf...

28-1-2016 17:04:00

Ik vind dit echt een top kaart inderdaad. Een bak ingeslagen meteen. Ja slechter dan snappie want geen flash. Maar idd ook 4/4 body, en moeilijk te blokken. Tot slot geen mana cost betalen, dat is toch wel een aardige opzet. Geen idee of de kaart goed genoeg is voor modern...

28-1-2016 14:58:00

@Bruxonn: je hoeft in tegenstelling tot snappie geen manacoste betalen van de target....

Oracle

Creature - Goblin 4 / 4

Menace
When Goblin Dark-Dwellers enters the battlefield, you may cast target instant or sorcery card with converted mana cost 3 or less from your graveyard without paying its mana cost. If that card would be put into your graveyard this turn, exile it instead.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

1/22/2016
You cast the card during the resolution of the enters-the-battlefield ability, not later in the turn. If it’s a sorcery card, ignore the timing restrictions based on it being a sorcery card. Other timing restrictions, such as “Cast [this card] only during combat,” must be followed.

1/22/2016
If you can’t cast the target instant or sorcery card, perhaps because there are no legal targets available, or if you choose not to cast it, it will remain in your graveyard.

1/22/2016
If you cast a card “without paying its mana cost,” you can’t pay alternative costs such as surge costs. You can pay additional costs. If the card has mandatory additional costs, you must pay those.

1/22/2016
If the instant or sorcery card has X in its mana cost, you must choose 0 as its value.

1/22/2016
If an instant or sorcery card you cast this way is countered, it will be exiled.

1/22/2016
If an instant or sorcery card you cast this way goes to a zone other than exile or a graveyard, perhaps because one of its abilities says to put it into its owner’s hand, it won’t be exiled. This is true even if the card would be put into a graveyard later that turn.

Decktips

Nickname # Foil
Stronghold (65) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Leroy Kramer (20) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Orni (11) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Maarten (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Patrick (102) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (264) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
adje13 (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 2
Premium lid Kenshin (69) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Epyplatz (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid monk (123) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid T (105) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
Premium lid Alexaurus (5) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Firestone (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (90) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Global Moderator Remco (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Hrethgir (73) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid JB1 (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Carla (29) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 1
Premium lid Paul Boersma (82) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
* Dit is het aanbod van Goblin Dark-Dwellers uit Oath of the Gatewatch. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.