Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Shriekmaw

Serie: Commander 2015 (C15)

Rarity: Uncommon Commander 2015 Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Ajani vs Bolas
 1
1,00    
Archenemy
 -
0,75    
Commander 2011
 -
0,75    
Commander 2014
 -
0,75    
Commander 2015
 -
0,75    
Commander 2020
 7
0,60    
Commander Anthology I
 -
0,75    
Lorwyn
 5
1,00
 -
4,95
Release Events
 -
2,95    
Ultimate Masters
 3
0,75
 -
1,60
Shriekmaw | Commander 2015

Prijs:

€ 0,75

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-8-2018 13:53:00

Maakt niet uit. Je kan ze ook in omgekeerde volgorde op de stack gooien en dan gelijk op de Evoke trigger reageren.

Premium lid Tom (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-8-2018 13:08:00

Even voor de zekerheid, je kan dus Shriekmaw spelen, de 2 triggers op de stack doen zodat de sacrifice trigger als laatste af gaat en dan nadat de "destroy target non-artifact, non-black creature"-trigger af gaat hem zelf nog sacrificen aan bijvoorbeeld Attrition?
waardoor ik dus 2 creatures kan killen in totaal?

10-3-2017 5:40:00

Ja zeker, dat kan.

10-3-2017 1:27:00

Nou, dat je beide kaarten op hand moet hebben vind ik niet ZO'N downside voor een T3 kill 2 en krijg een 4/3 fear combo. Wel inderdaad, is hij beperkt gezien de nonartifact, nonblack clausule, dat wel... Dus dat kan zwaar nadelig werken weer voor je ja. Maar als iemand eens een keer geen zwart speelt, lijkt me leuk klein combootje

Also nog een vraagje... stel ik heb hiernaast een Eldrazi Displacer liggen.. kan ik Shriekmaw voor Evoke spelen, beiden triggers op de stack gooien (destroy als laatste oftewel eerste die resolved) en op die destroytrigger nog de displacer trigger plaatsen en dus 2 kills maken en nog een 3/2 overhouden met fear?

6-3-2017 19:27:00

Jazeker, ik vind het netto resultaat goed ! Het beperkte nut van het combo zit hem er in dat: je de twee genoemde kaarten in je hand moet hebben, dat beide target creatures non-artifact en non-black moeten zijn, en dat je deze creatures destroyt terwijl je ze liever buriet of exilet.

6-3-2017 18:00:00

dus 2 kaarten ruilen tegen 2 kaarten vind jij goed? die 4/3 ok maar.. neuh niet echt spectaculair

Premium lid Dorus (61) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
6-3-2017 12:20:00

Shriekmaw wordt 4/3 door Undying Evil.

6-3-2017 0:33:00

Shriekmaw + Undying Evil is best een hard combootje tegen elk deck dat geen zwart of artifact hebt... 3 mana voor 2 dooie beesten en een 3/2 fear? sign me up..

24-9-2016 18:48:00

Aaah merci Sander!

24-9-2016 13:07:00

Ja, dat klopt helemaal. Je bepaald namelijk eerst of je 'm cast door de gewone cost te betalen of door 'm te betalen met een alternative cost, indien mogelijk, in dit geval Evoke. Daarna word er gekeken hoeveel alles gaat kosten en gaan eerst alle extra toeslagen erbij op en als laatste de kortingen, zoals de korting van Heartless Summoning.

24-9-2016 12:52:00

Even om het zeker te weten, Heartless Summoning verlaagt toch ook de evoke cost? Omdat creatures door Heartless Summoning minder kosten om te casten en je met evoke in principe ook het creature cast, zoals bij de reminder staat.
Klopt dit?

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-12-2013 16:53:00

Random kaart... het eerste wat ik dacht was:

I'mma tutor up Shriekmaw!
Evoke it, then bring back Shriekmaw!

4-6-2013 16:42:00

Jep Hij komt in het spel, sterft en komt terug dankzij undying en beide keren gaat zijn 'sloop een creature' ability af

4-6-2013 16:36:00

Als je deze speelt voor zijn evoke cost en een Mikaeus, the Unhallowed in het spel hebt liggen, triggert hij dan 2x en blijft hij liggen met een +1/+1 counter?

Ja precies. Zo hadden we het gisteren ook opgelost, dat leek het meest logisch. De controller bepaalt de volgorde van de triggers.

Dankjewel!

Oracle

Creature - Elemental 3 / 2

Fear (This creature can't be blocked except by artifact creatures and/or black creatures.)
When Shriekmaw enters the battlefield, destroy target nonartifact, nonblack creature.
Evoke 1B (You may cast this spell for its evoke cost. If you do, it's sacrificed when it enters the battlefield.)

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

4/15/2013
If you cast this card for its evoke cost, you may put the sacrifice trigger and the regular enters-the-battlefield trigger on the stack in either order. The one put on the stack last will resolve first.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Shriekmaw uit Commander 2015. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.