Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Chalice of the Void

Serie: Modern Masters (MMA)

Rarity: Rare Modern Masters Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Kaladesh Inventions
 -
129,95    
Masters 25
 -
39,95
 -
99,90
Mirrodin
 4
44,95
 -
99,95
Modern Masters
 -
44,95
 -
99,95
Chalice of the Void | Modern Masters

Prijs:

€ 44,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 99,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
18-1-2019 16:14:00

aah net te laat bij de aanbieding xD
wachten op een volgende!

Premium lid Tom (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-1-2019 23:55:00

lager dan de mcm prijs en met veel minder risico/verzendkosten, dus... goedkoopste op het hele internet?

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-1-2019 20:07:00

24-25 is ong gelijk aan de MCM prijs. Dus erg competitive Michiel!

17-1-2019 20:04:00

Ik zocht er 4 en heb er 4 gevonden. Super!

17-1-2019 18:52:00

Het is dat ik er geen nodig heb, maar 25 euro is een héél schappelijke prijs! Grijp je kans als je er eentje zoekt, goedkoper dan dit vind je ze nauwelijks.

29-3-2017 23:20:00

kijk eens wat er in mijn nederpack zat?
hier

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-8-2016 15:34:00

@Xander: bedankt voor de (kleine) correcties.

16-8-2016 8:06:00

@Torak

Thanks, nu begrjip ik het volledig

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-8-2016 8:04:00

Twee kleine opmerkingen:

* Ondanks dat het resultaat in grote lijnen hetzelfde is, zorgt Thorn of Amethyst voor een cost increase (toeslag) en niet een additional cost.

* De converted mana cost wordt bepaald door de mana cost. (De tekst op de kaart is iets te algemeen. Daar zou je de rules text ook onder kunnen verstaan.)

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-8-2016 1:59:00

De Thorn of Amethyst zorgt voor een additional cost.

Tijdens het casten van een FoW kun je er voor kiezen om de manacost te betalen of de alternatieve cost te gebruiken.

Wanneer er betekend wordt hoeveel je moet betalen dan worden daar de additional costs bij opgeteld (en eventuele reducties van de cost afgehaald).

Dus je kunt FoW dan casten voor 3UU plus 1 additional mana (=4UU dus) mana of voor 1 leven, blauwe kaart exilen plus 1 additional mana.

De CMC wordt enkel en alleen bepaald door de tekst op de kaart en is voor FoW dus altijd en overal 5.

Misschien is het zo iets duidelijker.

15-8-2016 22:50:00

ja het is enige zins duidelijk..

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-8-2016 22:30:00

Ja, dat wel.

Voor Thorn of Amethyst maakt het niet uit op welke manier je betaalt.

Als je de alternative cost van Force of Will (EMAM) wil gebruiken, kost je dat met een Thorn of Amethyst in play dus + 1 leven + het exilen van een blauwe kaart uit je hand.


Hopelijk duidelijk dat de mana cost, een eventuele alternative cost, eventuele kortingen/toeslagen en wat je uiteindelijk moet betalen iets heel anders is dan de converted mana cost?

15-8-2016 22:17:00

en als je deze kaart speelt Thorn of Amethyst moet de speler dan wel extra betalen ookal speelt hij een alternatieve cost van Force of Will

15-8-2016 19:21:00

Danku, ik moest het ff checken...

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-8-2016 18:38:00

In het algemeen: De converted mana cost is altijd simpelweg de mana cost rechtsbovenin omgezet naar een getal.

Zoals Synod terecht zegt, is het daarbij niet relevant hoe je hem daadwerkelijk cast.

Oracle

Artifact 

Chalice of the Void enters the battlefield with X charge counters on it.
Whenever a player casts a spell with converted mana cost equal to the number of charge counters on Chalice of the Void, counter that spell.

NederMagic FAQ

Vraag: Ik heb een Chalice of the Void met 2 counters erop en mijn tegenstander speelt een Hypnotic Specter. Kan ik dan ervoor zorgen dat de Chalice de Specter countert door er snel een counter op te plaatsen met bijvoorbeeld Clockspinning?
Antwoord: Nee, je bent dan al te laat. Je mag pas reageren door er een counter op te leggen nadat de spell geplayed is en op de stack ligt. Maar dat is al te laat voor de Chalice om te triggeren.

Vraag: Ik heb een Chalice of the Void 3 counters erop en een Trinisphere in het spel. Worden nu alle spells die 3 of minder kosten gecountered?
Antwoord: Nee, want Chalice of the Void kijkt naar de converted mana cost (hier meer info over CMC), niet naar wat je er werkelijk voor betaalt.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Modern, Commander
Restricted in: Vintage

Officiele rulings

3/16/2018
A mana cost of XX means that you pay twice X. If you want X to be 3, you pay 6 to cast Chalice of the Void.

3/16/2018
The number of counters on Chalice of the Void matters only at the time the spell is cast. Changing the number of charge counters on Chalice of the Void after a spell has been cast won’t change whether the ability counters the spell.

3/16/2018
If there are zero charge counters on Chalice of the Void, it counters each spell with a converted mana cost of 0. This includes face-down creature spells cast with morph’s alternative cost.

3/16/2018
Chalice of the Void has to be on the battlefield at the end of casting a spell for the ability to trigger. If you sacrifice Chalice of the Void as a cost to cast a spell, its ability can’t trigger. However, if it leaves the battlefield once its ability has triggered, that ability will still counter the spell.

Decktips

Nickname # Foil
midnight (31) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
marco Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Chalice of the Void uit Modern Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.