Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

Overgrown Tomb

Serie: Return to Ravnica (RTR)

Rarity: Rare Return to Ravnica Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Guilds of Ravnica
 -
9,95
 -
19,95
Ravnica
 1
14,95
 -
59,95
Return to Ravnica
 -
9,95
 4
34,95
Zendikar Expeditions
 -
69,95    
Overgrown Tomb | Return to Ravnica

Prijs:

€ 9,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 34,95 (4x)

 Kopen

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
24-9-2013 22:11:00

Als je hem fetcht met bijvoorbeeld Verdant Catacombs, mag je kiezen of je 2 leven betaalt en dus of hij tapped into play komt. Als je hem zoekt met een effect dat zegt dat hij tapped into pay komt, zoals Farseek, komt hij tapped into play, zelfs als je 2 leven betaalt.

24-9-2013 22:06:00

Als je deze fetched komt hij dan wel of niet getapped in the battlefield?

11-11-2012 22:52:00

heb deze foil, zonde dat ik geen golgari speel.

5-10-2012 2:41:00

@ Luuk: Haal de woorden Swamp en Forest van de kaart af en het zou een kaart van een euro zijn

15-6-2011 18:04:00

En heeeel duur is het nou weer niet vergeleken met een echte Bayou.

15-6-2011 18:01:00

omdat het zeer goede landjes zijn, ze zijn twee kleurig en je kan ze met fetch gaan zoeken

15-6-2011 17:58:00

waarom is deze zo duur?!

1-3-2010 15:02:00

ligt eraan, als je denkt dat je die 2 life meestal kan missen dan is dit wel een goede vervanger. Bayou zal echter altijd beter zijn.

1-3-2010 14:40:00

Is dit een waardige vervanger van Bayou in een budget Spanish Inquisition deck? (door Land Grant)

Oracle

Land - Swamp Forest 

(T: Add B or G.)
As Overgrown Tomb enters the battlefield, you may pay 2 life. If you don't, it enters the battlefield tapped.

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

10/5/2018
Unlike most dual lands, this land has two basic land types. It’s not basic, so cards such as District Guide can’t find it, but it does have the appropriate land types for effects such as that of Drowned Catacomb (from the Ixalan set).

10/5/2018
If an effect puts this land onto the battlefield tapped, you may pay 2 life, but it still enters tapped.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Stein (55) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Jelmer (670) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Premium lid kapitar (34) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Jeroen van Berk (7) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Jelle L (Zwolle) (131) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Overgrown Tomb uit Return to Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.