Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Xiahou Dun, the One-Eyed

Serie: Portal III (PTK)

Rarity: Rare Portal III Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Judge Gift
 -
39,95    
Portal III
 -
69,95    
Xiahou Dun, the One-Eyed | Portal III

Prijs:

€ 69,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
28-9-2014 0:50:00

Ik verkoop je khan kaarten zonder zilverbobbeltje. Wel oppassen de inkt kan nog nat zijn. Dat was get hele idee achter dat bobbeltje he?

Xiahou is volgens mij allang geen 19,95 meer

27-9-2014 23:56:00

Nog niet aan kunnen wennen Dustin?

27-9-2014 23:34:00

En ik hoop dat de nog nieuwere Judge Gifts niet zo'n suf zilveren bobbeltje onderaan krijgen...

27-9-2014 12:07:00

De nieuwere judge promos hebben een anders symbool dan de oude

26-9-2014 17:50:00

Je hebt gelijk?

Premium lid andrex (0) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-11-2013 10:47:00

is dit wel een judge gift? het symbooltje klopt toch niet?

7-11-2012 0:31:00

Mana intensief maar wel leuk ja.

7-11-2012 0:07:00

Hmm. Is Temporal Extortion evil met deze als general? ^^ Uiteindelijk raken alle levens wel beetje op natuurlijk

14-8-2012 21:37:00

Als je nog een goede optie wilt om Xiahou te recurren, dan zou ik in jouw deck eerder Coffin Queen kiezen dan Diabolic Servitude. Ikzelf heb de Queen uit mijn deck verwijderd, maar dat was vooral omdat ze zelf voortdurend stuk ging aan mijn eigen mass removal.

13-8-2012 20:53:00

Hij werkt ook erg leuk met Living Death

13-8-2012 20:32:00

hier mijn deck overigens.

13-8-2012 13:44:00

Phyrexian Reclamation zit al in m'n deck, evenals Grim Harvest bijvoorbeeld. Vraag me af of dit een DS een leuke extra toevoeging is

12-8-2012 22:42:00

Mijn ervaring is dat Phyrexian Reclamation beter werkt. Met die kaart kies je er gewoon voor om geen gebruik te maken van de optie om je commander naar je command zone te verplaatsen. Op die manier heb je een repeatable recursion effect voor een redelijke hoeveelheid mana.

En dat is precies wat ik goed vind aan Xiahou Dun - hij zorgt ervoor dat je kaarten enorm moeilijk te counteren of te vernietigen zijn. Je kunt 'm heel goed gebruiken om mee te grinden.

Hij is de commander van mijn mono-black control deck. De Disciple of Bolas die erin zit is nog een probeersel en de Night’s Whisper wordt misschien nog eens een Sign in Blood, maar voor de rest ben ik behoorlijk tevreden.

Gr.

Remco

12-8-2012 22:13:00

Ja dat kan inderdaad. Je laat XD naar de GY gaan. Diabolic Servitude triggert en exiled hem, maar als replacement effect stuur je hem naar de command zone! De rest van de ability van Servitude resolved zoveel mogelijk en je krijgt hem terug in je hand.

Leuk bedacht

12-8-2012 22:07:00

Als in;
1) cast XD
2) sac om wat nuttigs terug te halen
3) cast DS op XD
4) - sac om wat nuttigs terug te halen
- servitude trigger gaat af, XD wordt geëxiled
5) - cast XD voor wat meer nu

rinse repeat


Nuttig als in dat je om de keer XD gewoon vanuit je hand kan casten ipv vanuit de command zone.

Oracle

Legendary Creature - Human Soldier 3 / 2

Horsemanship (This creature can't be blocked except by creatures with horsemanship.)
Sacrifice Xiahou Dun, the One-Eyed: Return target black card from your graveyard to your hand. Activate this ability only during your turn, before attackers are declared.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

10/1/2009
Despite the similarities between horsemanship and flying, horsemanship doesn’t interact with flying or reach.

10/1/2009
You can’t activate Xiahou Dun’s ability to return Xiahou Dun itself to your hand. You must choose a target before you sacrifice Xiahou Dun, so it’s not a black card in your graveyard yet.

9/20/2013
If a turn has multiple combat phases, the ability can only be activated before the beginning of the declare attackers step of the first combat phase in that turn.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Xiahou Dun, the One-Eyed uit Portal III. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.