Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Wie wil met mij het spel uitleggen/spelen

Scroll: [boven|reacties|beneden]
11-2-2022 10:26:00

Hoi allemaal,

Ik ben op zoek naar mensen die mij het spel MTG willen uitleggen en spelen ik woon zelf in Arnhem-Zuid en ben op zoek naar iemand die samen met mij het spel wil spelen. Lijkt je het gezellig laat wat weten en dan kunnen we een keer afspreken.

Tot snel!
Sander

 Reactie plaatsen

Reacties (5)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
11-2-2022 12:41:00

Hoi Sander, wat leuk dat je, wat mij betreft, het mooiste spel ter wereld wilt gaan spelen! Ik woon zelf niet in de buurt, dus aan mij heb je verder niet zoveel, maar hier heb je toch alvast een aantal tips.

De basisregels vind je hier

Nedermagic zelf heeft ook een behoorlijk uitgebreide uitleg van de regels en antwoord op de meest gestelde vragen. Die vind je hier.

Verder is Arena een mooie manier om het spel te oefenen. Je kunt het spel hier downloaden voor Windows, Mac, Android en IOS. Na de tutorial krijg je meteen een aantal deckjes om mee te spelen zodat je wat verschillende speelstijlen uit kan proberen.

Als laatste tip is het misschien de moeite waard om heel even kort wat over jezelf te vertellen zoals leeftijd, of je al kaarten en/of een deck hebt en eventueel, als je je daar al in verdiept hebt, welk format je graag zou willen spelen.

Veel plezier in ieder geval!

12-2-2022 09:25:00

Hoi Casper,

Dank je wel voor je tips.
Ik heb ondertussen 2 startersdecks gekocht en 2 dobbelstenen.
Ik zal even op het forum kijken waar ik mezelf kan voorstellen.

Groetjes,
Sander

13-2-2022 18:11:00

Hey Sander,

Ik weet niet of je vervoer hebt, maar anders ben je welkom om met ons in Rotterdam mee te spelen. Wij vinden het ook helemaal niet erg om s ochtend te beginnen en de dag door te spelen en tussendoor lekker met elkaar te eten enzo. We maken er meestal wel wat leuks van. En als het dan klikt vinden we het ook niet erg om een keer jouw kant op te komen. We spelen namelijk met veel meer man uit bijvoorbeeld Brabant en Zeeland enzo. Als we daarheen kunnen reizen is Arnhem ook te doen. Stuur maar een prive berichtje als je verder comtact wil ofzo.

21-2-2022 21:32:00

Super leuk dat je wilt leren spelen. Kijk anders op de agenda van het Spelkwartier of Gamerzparadise in Arnhem. De meeste spellenwinkels gespecialiseerd in Magic organiseren casual speeldagen waarbij ze alle tijd nemen om nieuwe spelers het spel te leren. Natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om andere spelers in jouw stad te ontmoeten.

11-3-2022 12:57:00

Dank je wel voor je tips ik heb GamerZParadise gebeld en die doen alleen Commander variant helaas. Wat Spelkwartier betreft was het omdat ze nog moeten opstarten te vroeg. Wel was er een medewerker die het mij en mijn partner probeerde uit te leggen, maar ondanks dat ik gebeld had omdat ze dat aangaven vond ik het jammer dat we andere spellen tussendoor gingen spelen waardoor we te weinig tijd hadden om echt wat nadrukkelijker het spel te spelen. Wellicht een volgende keer dan zullen we ook meer mensen komen :-)

Hartelijke groet,
Sander

Scroll: [boven|reacties|beneden]