Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Slachtoffer van oplichters gezocht

Scroll: [boven|reacties|beneden]
8-10-2019 16:11:00

Goedemiddag,

Voor een verhaal in een regionale krant (de Stentor) ben ik op zoek naar Magic-spelers die wel eens zijn opgelicht bij het kopen of verkopen van magic-kaarten, of voorbeelden kennen van anderen en daarover willen vertellen. De informatie is bedoeld voor een onderdeel van een achtergrondverhaal in de bijlage over Magic in onze regio. (Overijssel, Gelderland, Flevoland). In het verhaal beschrijf ik verder hoe Magic populair na vele jaren nog is en welke ontwikkelingen het spel door heeft gemaakt door de jaren heen.

Mocht je je geroepen voelen, stuur me even een berichtje of app/bel me op
06-11641636 (e-mail: s.hartholt@destentor.nl) Heel erg bedankt!

 Reactie plaatsen

Reacties (3)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-10-2019 15:48:00

Hey Sjoerd,

ik weet niet of je al reactie hebt gehad via persoonlijke berichten, maar hier op Nedermagic hebben we bij het interactieve gedeelte van de site in ieder geval een 'Bad traders' en 'Oplichters' topic.

Verder is er nog een forumthread over de online verkoop van proxies op 2e hands sites (zoals marktplaats). In dat forumthread (dat hier te vinden is) is nog wel redelijk recent wat gepost.

Misschien kun je daar wat verhalen vinden waar je iets mee kan of kan het mogelijk een verwijzing of enig anders hulpmiddel zijn naar de actualiteit van dit probleem.

11-10-2019 11:55:00

Ik kan me herinneren dat er een aantal jaar geleden ene Martijn (weet niet meer 100% zeker of dit zijn naam was) een gigantisch topic opende met een gigantische stapel ruilkaarten. Toen hadden helaas de alarmlichten af moeten gaan (gingen ze volgens mij bij niemand niet). Hij heeft toen heel erg veel mensen gedupeerd. Bij mij ging het om een paar tientjes (let wel, dit was rond 2008/2010), maar ik weet ook van mensen die mishra's workshops hebben opgestuurd en nooit meer hebben teruggezien. Heb indertijd ook aangifte gedaan, maar daar is nooit wat uitgekomen...

11-10-2019 16:45:00

Heb nog even gezocht, hier is het topic dat er indertijd over is gestart: hier (deel 1) en deel 2: hier

Scroll: [boven|reacties|beneden]