Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Wat is jullie Quest for the Holy Relic?

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
16-6-2019 12:10:00

Zoals de titel al zegt, wat is jullie Quest for the Holy Relic? Ofwel, wat zou jou persoonlijke absolute hoogtepunt binnen Magic zijn? Of het nou realistisch haalbaar is of niet, actief nagestreefd of slechts een dagdroom, alles is best!

Dromen er hier mensen misschien van het winnen van een GP, of misschien is er binnen je eigen spelersgroep een specifiek deck waar je graag eindelijk een keer van wilt winnen? Zou je graag de P9 compleet hebben, of probeer je bijvoorbeeld een fort te bouwen van je collectie Scaled Wurm? Everything goes!

Mijn absolute hoogtepunt zou zijn als het me ooit lukt om een kaart dusdanig te breken dat 'ie op de banlist komt. Voor mij zou er echt niets mooiers zijn dan dat! En des te slechter de kaart, des te mooier natuurlijk!

Een goede tweede zou zijn om in ieder geval een volledig nieuw deck te verzinnen dat wat serieuzere resultaten kan behalen op een (klein) toernooi. En dan bedoel ik niet een lucky shot of een anti meta deck, maar gewoon een heel nieuw concept dat het in ieder geval voor een tijdje aardig doet.

Ook zit ik wel eens te dagdromen over een mapje met een playset van alle ABUR Duals en alle Fetch, maar eerlijk gezegd is dat meer vanuit praktisch oogpunt. Het zou gewoon een hoop dingen oplossen. En echt, Revised is prima. Een beetje lelijke is ook best.

 Reactie plaatsen

Reacties 1-25 (33)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]
16-6-2019 13:22:00

Bijna alle kaarten heb ik al, maar ik spaar nog een klein beetje die alternate 4th. Dat zou me wel leuk lijken om compleet te krijgen zonder echt specifiek te kopen. Heel soms krijg ik er eens wat bij.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
16-6-2019 14:24:00

Dat snap ik wel, heel veel exclusiever wordt het natuurlijk ook niet! Ben jij zo'n absolute eindbaas dat je alternate fourth met het blote oog spot of ga je echt met een black light aan de slag?

En Summer? Al (bijna) compleet of doet je dat gewoon niet zoveel?

16-6-2019 15:19:00

Nee dat is toch niet te doen en veel te duur. Ik heb er een paar kaarten van.

Alternate 4th pik ik er zo uit ja. Maar die zijn ook niet zo duur hoor. Alleen wel vrij zeldzaam toch.

16-6-2019 18:02:00

Nou, als er dan toch wat dagdromen aan te pas mag komen:

Ik zou wel willen helpen bij het ontwerpen van een nieuwe set.

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
16-6-2019 18:23:00

Mijn collectie in zo verre opschonen dat het alleen nog maar Blauwe en Zwarte kaarten bezit, en landjes die die kleuren supporten. Geen bulk meer, ook. (Man, wat heb ik daar een schurft hekel aan!)

Misschien een eigen limited kistje maken van hout, goed afgewerkt e.d. Ruimte voor 20 van iedere basic, pre sleeved, Je limited deck, en een ruimte voor de overige chaff / hoesjes.

16-6-2019 19:01:00

Zo herkenbaar G. daar ben ik nu mee bezig. Iemand interesse in een paar duizend commons? Mijn doel is, aangezien ik enkel Commander en limited speel, om een soort staple set (de mooiste versie natuurlijk, zoals Swords to Plowshares ) zodat ik op elk moment een nieuw Commander deck kan bouwen zonder maanden sparen / ruilen / kopen. Ik ben namelijk erg ongeduldig en snel uitgekeken op decks.

Dus eigenlijk een kleine en zeer efficiënte verzameling.

Oh, en ik heb sinds kort ook een mooi draft setje gemaakt! Mooie deck box met 20 van elk van m'n favoriete landjes, mooie dice, mooie pen en knap kladblokje.

16-6-2019 19:33:00

Te laat voor een edit: ik werk ook (al ruim een jaar..) aan een Cube. Ik probeer één soort sleeve voor al m'n kaarten te gebruiken zodat ik elke kaart echt maar één keer hoef te bezitten en ze vrij vanuit m'n cube naar commander decks kan switchen zonder te sleeven.

16-6-2019 20:07:00

Ik ben al denk ongeveer 2 jaar bezig met het compleet maken van playsetjes
originele art shocks en fetch, van de Shocks hoef ik alleen nog 1x Stomping Ground en fetchlands moet ik er in totaal nog 5.

Sinds kort ben ook maar begonnen met alle andere landjes, fastlands, checklands en filterlands etc. De fastlands en checklands schieten al aardig op. Ik ga alleen niet meer beginnen aan duals, dat word mij toch
iets te gortig.

Leek mij toch wel een mooi doel, en aangezien ik regelmatig modern en
af en toe een potje commander speel, toch erg handig

16-6-2019 20:43:00

Mijn grote droom is altijd geweest om een playset Mishra’s Workshop te bezitten. Een landje dat 3 mana in 1 keer geeft! Dat leek mij toch machtig om daarmee te kunnen spelen.

Deze wens is redelijk snel ontstaan na mijn start met magic. De oorsprong van de wens zou ik niet direct meer weten, maar wellicht heeft te maken dat ik begonnen ben met spelen rond de introductie van Mirrodin. Mijn eerste deck was een mirrodin preconstructed deck. Ik vermoed dat ik door de vele artifacts in die serie en dat block een zwak voor artifacts heb ontwikkeld en dus ook voor landjes die dat mogelijk maken.

Maarja in die tijd was iedere 100+ kaart ver buiten mijn budget, dus ik heb heel lang alleen maar de illussie gehad dat het wellicht ooit mogelijk zou zijn. In de periode ging ik ongeveer 1 keer per jaar met mijn broer naar een Vintage toernooi waar proxies gespeeld mochten worden. Dit was de enige kans om te spelen met de Mishra’s Workshops. Ik speelde in die tijd bijna altijd een Staxx deck als proxies toegestaan waren.

Tijdens een van die toernooien, waar een Mishra’s Workshop een van de prijzen was haalde ikzelf, mijn broer en twee vrienden de top 8. In de eerste ronde van de top 8 werd ik gepaired tegen mijn broer. We spraken vooraf een prijssplit af en speelden vervolgens de games om te bepalen wie de prijzen zou gaan verdienen. Hij won en ging dus door. In de finale kwam mijn broer een van onze vrienden tegen. Wederom werd er afgesproken om de prijzen te splitsen. Op die memorabele dag werd ik derhalve de eigenaar van 1/4 Mishra’s Workshop!

Dit was de eerste kleine stap richting het volbrengen van mijn droom. Na een aantal mislukte pogingen om de Mishra’s Workshop weg te ruilen voor iets wat te delen was onder ons drieën, had ik voldoende moed verzameld om mijn playset Underground Seas deels weg te ruilen om de overige 3/4 Mishra’s Workshop te bemachtigen. Ik speel overigens praktisch nooit zwart of blauw, maar toch voelde het vreemd om de duurste van de duals, bemachtigd na verschillende trades, weg te ruilen. Op dat moment werd ik de eigenaar van mijn eerste volledige Mishra’s Workshop ! Living the dream!

In de periode erna heb ik altijd de stiekeme hoop gehad om tijdens het openen van Nederpacks mijn volgende Mishra’s Workshop te bemachtigen. Tot op heden is dat niet gelukt, maar wie weet ooit

Op enig moment heb ik via Nedermagic mijn tweede Mishra’s Workshop bijgeruild (mijn grootste trade ooit). Ik meen voor Tropical Islands en wellicht mijn laatste Underground Sea. Ik weet het niet extact meer. Wat ik wel weet was dat het spannende momenten waren, ondanks telefonisch contact vooraf en het aangetekend versturen, het wachten op een envelop met zoveel waarde. Bij ontvangst van de kaart werd ik de trotse eigenaar van een halve playset Mishra’s Workshop!

En toen toen ging ik in een magic winterslaap, terwijl ik denk ik 1 keer een echte Mishra’s Workshop had gespeeld. Tijdens de winterslaap zijn de prijzen geëxplodeerd.

Ondertussen ben ik weer uit mijn winterslaap ontwaakt. Ik speel nu echter alleen nog meer casual dan vroeger. Ik speel op dit moment eigenlijk alleen nog maar Commander en af en toe een 30 euro toernooi (voor de spelregels: www.30euromagic.nl) aan de keukentafel. De droom van het spelen met Mishra’s Workshop is eigenlijk altijd gebleven. Daarom heb ik recent een colorless Commander deck gemaakt met voornamelijk artifacts (zie hier. Alsof het zo moest zijn bestond mijn openingshand, tijdens mijn eerste spelletje ooit met dit deck, uit 1 landje en 6 andere kaarten. Het ene landje was een.. Mishra’s Workshop!

Op korte termijn zie ik niet gebeuren dat ik iets anders ga spelen waarbij ik mijn Mishra’s Workshops voor nodig heb en dus heb ik er op dit moment maar 1 nodig. Ik ben er daarom niet helemaal uit of ik mijn droom voor 50% (2 uit 4) of 200% (2 uit 1) gehaald heb.

16-6-2019 21:00:00

Mooi verhaal

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
17-6-2019 00:19:00

Mooie reacties tot nu toe! Heel leuk om te lezen! En hoewel de reacties vrij uiteenlopend zijn en, zoals helemaal boven te lezen valt, niet in mijn eigen top 3 zitten wel allemaal heel herkenbaar.

leon (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
17-6-2019 10:50:00

Ik heb al enige tijd een commander deck met Ezuri, Renegade Leader aan het roer en ben bezig om van alle kaarten die erin zitten (ongeveer 50% is creature - Elf) een alternate/promo versie te spelen. Het allerlaatste duel deck gaf me natuurlijk een mooie alternate art foil Ezuri, en langzaam maar zeker begint het al ergsn op te lijken. Ik heb gelukkig net op tijd een FNM Priest of Titania aangeschaft, toen ie nog op '15,- stond. De FNM Quirion Ranger dacht ik later nog wel even te kopen, want ik had er toen geen '20,- voor over. Nu dat ie voor minimaal '50,- gaat vind ik het toch best jammer. Maar je kunt niet alles hebben. De nummer 1 want voor dit deck is nog steeds een Gaea’s Cradle, maar tot die tijd volstaat een {Growing Rites of Itlimoc} ook Verder zitten er in het deck nog leuke foils en (full-art) promo's. Zal eens een keer een decklist maken.

17-6-2019 12:07:00

Heb me tot doel gesteld om de expedition landen compleet te krijgen...met ruilen! Vier te gaan nog: ancient tomb, verdant catacombs, strip mine en temple garden..niet de makkelijkste maar moet ooit lukken! Gelukkig best wat ruilmateriaal zo onderhand! Uiteindelijk moet t een (uiteraard slecht) EDH deck gaan worden met alle landen erin. Tja. Je moet wat he..

Premium lid pi (93) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
17-6-2019 21:15:00

hier

Je zou kunnen zeggen dat ik aardig op weg ben als verzamelaar van Elvish Archers. Die middelste is de enige BGS graded.

19-6-2019 10:33:00

Ik heb een lichte focus om reserved list kaarten te verzamelen uit het Urza block.

Tot nu toe heb ik:

Replenish
Gilded Drake
Opalescence
Yawgmoth’s Will

19-6-2019 21:45:00

Pi, heb je ook een deck met Elvish Archers ?

19-6-2019 21:56:00

Ik heb vroeger (1999-2001) een handjevol toen (voor mij) waardevolle kaarten gemarkeerd. Eentje daarvan is een Two-Headed Dragon en deze is ooit gestolen, en ik hoop één of meerdere van die kaarten ooit terug te vinden.

Premium lid pi (93) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
20-6-2019 11:25:00

@Gerben D: Ik heb inderdaad een deck met Elvish Archers, een van mijn allereerste decks van 21 jaar geleden. Daar zitten overigens Revised kopietjes in. Ik heb 200+ Elvish Archers, waaronder alle artist proofs (waarvan 4x de Beta/CE, 2x met werk van de artist), de reaper miniature, een playset of meer van alle Engels behalve Alt 4th (1x), Summer (3x) en Rivals (3x, maar heb eventueel een dichte Rivals liggen). Ik moet nog eens kijken hoe ver ik ben met de buitenlandse, maar daarvan heb ik ook een redelijk aantal. De meesten heb ik van de Two-Player Introductory Set.

27-6-2019 14:49:00

Post van enkele jaren geleden:
16-3-2017 7:47:00 door Premium lid johanvl (61) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online

Scroll: [boven|reacties|beneden]
divider
Ken je dat? een project dat je start (bepaalde reeks verzamelen, deck zoeken,...) en dat gevoel dat je dan krijgt als het afgewerkt is? Mij overkam het vandaag. Gisteren zat er een bericht van aangetekend schrijven in m'n bus. Vandaag gaan ophalen en het was de laatste kaart die ik nodig had om m'n project tot een mooi einde te brengen.
Begin mei 2016 had ik het idee om m'n revised duals up te graden naar fbb german duals. Na veel traden, verkopen en kopen, heb ik dan vandaag toch m'n 40ste dual bij m'n collectie kunnen steken. Ik heb eerst alle blauwe duals gezocht, wat geen probleem was. Het moeilijkste waren de taiga's. Elke dual is echt NM. Dat maakte de zoektocht wel moeilijk. Hierbij wil ik dan ook iedereen bedanken die me hierbij heeft geholpen. Vnl Sven Buyle (mtgcards.be) die niet alleen m'n eerste duals bezorgde, maar ook m'n collectie foils Ook Raphael Hermant, van OP Brussels had er een stuk of 6 die ik kon overkopen. Dan ook nog bij Rudy Meijer op de toernooien in Magicclub Mol. Verder nog de users op Magiccardmarket en Ebay.

Daarvoor alle fetch originele foils binnengekregen.
Voor basics enkel guru +/- 25stuks (7 island, 11 plains, rest 2x)
En alles originele foils.
Niet foils zijn duits/gealterd

My holy grail has been finished

27-6-2019 15:52:00

Allemachtig, jouw heilige graal is met de jaren zeker niet in waarde geminderd. Heel mooi. Misschien teveel gevraagd, maar heb je foto's van je collectie?

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
27-6-2019 21:01:00

Wow! Nice!!!

28-6-2019 01:08:00

Ik ben jaren bezig geweest met handelen over de hele wereld om deze Quest dit the holy relic hier te realiseren

28-6-2019 06:25:00

Ik zal vanavond doen

Kenta (9) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-6-2019 14:33:00

Mooie quest, verzamelingen hier

Die van mij was/ is het compleet maken van de Vintage Cube van MTGO (en steeds updaten of pimpen. Gaat om deze cube-list: hier

Heeft even geduurd om alles bij elkaar te ruilen en soms te kopen, maar wel gelukt. Ook al aardig wat gepimpt naar Beta of Unlimited en zoveel mogelijk de oudste versie erin gestopt. Basic lands 50 stuks per type bijna alles alpha en beta, mis alleen nog 10 Swamps en 10 Islands.

Helaas wordt het pimpen steeds wat lastiger, maar we gaan ervoor

Leukste is om samen met vrienden ermee te spelen, altijd leuk om P9 te draften

28-6-2019 14:35:00

Leuk Kenta, daar ben ik ook zo ongeveer mee bezig!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  1 2  [volgende] [laatste]