Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Stelling van de week: nr31

Scroll: [boven|reacties|beneden]
13-5-2012 21:48:00


Goedenavond iedereen,

Mijn pc (Lookky's) werkt nog steeds niet mee. Gelukkig heeft mijn vader een mini-laptop en kan ik dus nog steeds wat schrijven (al gaat het erg moeilijk).

De laatste tijd is de CvsC/SvdW in een dip gekomen, en wij hebben daarvoor jullie hulp gevraagd. 1 van de grootste moeilijkheden is de balans tussen originaliteit en actualiteit: mensen kunnen zich vaak niet goed inleven door de geposte stukken omdat de onderwerpen hen meer overvallen en ze er niet op voorbereid zijn - de actualiteit is ver te zoeken. Echter, voor ons voelt het ook weer niet fijn om week op week de actuele stukken (zoals nu AVR) te volgen - het voelt "afgezaagd".

Echter, blijkbaar is er wel vraag naar, dus hierbij het volgende idee: ik en Lekrutes (en natuurlijk jullie!) gaan de komende tijd proberen de actualiteit te volgen. Onze oude manier is aan verandering toe, en misschien gaat het wel een stuk beter en is het leuker voor jullie om zo de CvsC/SvdW te volgen! De stelling van deze week is dan ook:

Tibalt, the Fiend-Blooded is een kaart waar een goed deck omheen gebouwd kan worden!
Hopelijk zullen de komende weken wat beter worden qua onze keuzes! En vergeet niet, er kan altijd gemessaged worden met ideeen!

Mvg, Lookky en Lekrutes!

 Reactie plaatsen

Reacties (5)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
13-5-2012 22:08:00

Ik zou zeggen, lees de uitgebreide discussie bij het kaartcommentaar!

14-5-2012 00:34:00

Bovenstaande post toont aan dat dit niet de juiste stelling is om veel discussie over te krijgen.
Maar ik denk dat het deck bouwen om Tibalt wel kan, gezien de vele Flashback kaarten in het block. Al valt het niet mee om Tibalt dan te beschermen tegen T1, T2 creatures.

Maar actualiteit gaat niet alleen over Avacyn Restored.

14-5-2012 01:00:00

De meest actuele discussies vind ik hier (los van de aan/gez topics). In plaats van een welles/nietes discussie vind ik een vraag als 'Als je met Tibalt een goed (formaat x ) deck wilt bouwen, hoe kan je dit goed doen' veel interessanter om te lezen. Maar dan kom ik toch gauw bij Peanuts reactie uit, ofwel bij kaartcommentaar kijken Blijft lastig een topic voor discussies op een forum dat al om discussies draait.

14-5-2012 09:48:00

Vraag anders de volgende keer: Hoe ziet jouw deck eruit met Tibalt, the Fiend-Blooded?

14-5-2012 10:12:00

Ik zal even een verlossende Commentaar neer zetten.

Deze kan jij best nog wel spelen met Unearth creatures.
Block zal deze nog wel mee vallen, maar Modern kan deze zeker een leuk deck zitten. Nu heb ik zo even geen voorbeeld om te laten zien. Maar zag ergens al een gemaakt reanimte deck modern?
Hij zal misschien niet de beste planewalker zijn, maar deze kan zeker in een leuk Modern deck.

EDH misschien ?, denk dat jij deze leuk met Sedris, the Traitor King kan spelen en dan beesten die sorcery's en instant's terug kunnen halen spelen er bij. Daar mee heb jij niet zo veel problemen met die random discard. Waar de meeste denk ik tegen aan zien, van deze planewalker .

Hoop hier bij tog even een hart onder de riem van deze planewelker te steken Whuhahahaha!!

Scroll: [boven|reacties|beneden]