spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
12-12-2018 2:07:43 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Altarís Reap informatie
Serie: Innistrad (INN)
Rarity: Common Innistrad Common
Geef commentaar op Altarís Reap
Altarís Reap komt voor in
Serie Normaal Foil
Innistrad
 3
0,15
 -
0,50
M14
 8
0,15
 -
0,50
Conspiracy
 7
0,15
 -
0,50
Battle for Zendikar
 8
0,15
 1
0,40
Commander 2015
 4
0,15    
Conspiracy Take the Crown
 8
0,15
 -
0,45
Nissa vs Ob Nixilis
 1
0,15    
Commander Anthology
 -
0,15    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Marcel (55) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Arnyx (45) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Rene Hoffmans Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 5 0
Premium lid TheSpaniard (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Official Rules Advisor Johan (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Mabo (Delft) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Altarís Reap uit Innistrad. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Official Judge Jelle Zwaan (80) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2013
Nee. Een spell target alleen als het een aura spell is of als het woord "target" in de oracle text staat.
Ben Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-10-2013
Wordt de creature hierbij getarget?
Peter Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-1-2012
Persoonlijk gebruik ik deze kaart in mijn zombie revival deck. Daarbij maakt het mij niet uit of ik creature voor sacrifice aangezien ik ze gewoon weer terug naar de battlefield kan krijgen, met andere zombies.
Lekrutes (Eefde, Zutphen) (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2012
oke dan werkt het nog beter dan dat ik had gedacht
Word nog leuk.
niemand een hand en ik 2 kaarten
of met Smallpox is ook wel leuk
Official Rules Advisor Shazu - Dordrecht (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2012
Eerst discarden, dan 2 kaarten pakken, want de trigger komt er bovenop te liggen.
Lekrutes (Eefde, Zutphen) (59) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-1-2012
als ik een Mindslicer secrifice aan deze kaart.
moet ik dan eerst discarten en dan kaarten pakken of anders om?
Mathieu (2) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2011
thanks, dan is dit wel een goed kaartje
Premium lid Nico (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2011
Ja, hij kan een creature afknallen in respons op het spelen van deze kaart, maar nee, hij kan niet het creature dat jij sac't afknallen. Het sacrificen is deel van de cost en moet betaald worden, voor je de kaart speelt.

Eenmaal betaald is er weinig aan te doen, behalve counterspells. Je Altarís Reap zal niet fizzlen, door gebrek aan targets oid (omdat hij die niet heeft).

Dus aangenomen, dat je meer dan 1 creature hebt, kan hij iets afknallen in respons, maar dat gaat geen verschil maken op het effect van deze kaart.
Mathieu (2) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2011
vraagje: kan mijn opponent mijn creature afknallen in respons dat ik deze speel? en wat gebeurd er dan precies met de effecten?
remdijk (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-11-2011
ja maar dat kan dan beurt 5 (zonder bopjes etc), met de doomed traveller kan dat beurt 2, heb je nog steeds een beest, en dat beest is ook nog eens beter als het origineel.
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-11-2011
Of met Solemn Simulacrum voor ultimate value
Premium lid Sander de Leeuw (95) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-11-2011
Deze speel je eerder met Doomed Traveler en Myr Sire zodat je en de token krijgt en kaarten mag pakken.
Eec (20) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 6-11-2011
Ik denk niet dat je deze wilt spelen met bloodline keeper, ik bedoel.. je maakt die 2/2 flying tokens niet om te saccen, het zijn 2/2 flying tokens. 1 van de betere evasive abilities, dus daar val ik zelf persoonlijk liever mee aan. Daarnaast nogal sloom om Altar's reap in beurt 6 te gebruiken. Waarmee 't wel leuk werkt vind ik is iets als viridian emissary, elvish visionary.. iets in die richting.
Premium lid Bruxonn (0) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 23-9-2011
weer een kaart die tokens versterkt binnen innistrad... Bloodline Keeper gaat hier veel mee doen denk ik
tom V (Breda) (46) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 22-9-2011
naast Skulltap lijkt Scarscale Ritual er ook nog een beetje op.
Meer commentaar >
Altarís Reap | Innistrad
Oracle tekst
Instant 
As an additional cost to cast this spell, sacrifice a creature.
Draw two cards.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/15/2013
You must sacrifice exactly one creature to cast this spell; you cannot cast it without sacrificing a creature, and you cannot sacrifice additional creatures.

4/15/2013
Players can only respond once this spell has been cast and all its costs have been paid. No one can try to destroy the creature you sacrificed to prevent you from casting this spell.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Altarís Reap samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Altarís Reap
Zoek decks met Altarís Reap
Altarís Reap toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Innistrad / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 5 leden ingelogd op NederMagic.
15146 paginas bekeken sinds 11-12-2018 20:30:56
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.