spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-9-2019 16:29:26 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Leveringsvoorwaarden
NederMagic hanteert de onderstaande leveringsvoorwaarden. Als je een bestelling plaatst bij NederMagic ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Laatste wijziging door Michiel Smit (Amsterdam) op 08-07-2019.

Betaling
Nadat je een bestelling geplaatst hebt krijg je per email en als nedermessage een bevestiging van de bestelling. Een bestelling blijft minimaal anderhalve week open staan. Als er dan geen betaling ontvangen is wordt de bestelling geannuleerd. We stellen het echter op prijs als je even iets laat horen als de bestelling niet doorgaat zodat wij hem meteen kunnen annuleren en de kaarten weer beschikbaar maken.
Betaling kan als volgt:
- Direct betalen via iDeal (of Bancontact/Mr Cash voor de Belgische klanten)
- Overmaken naar bankrekening (we hebben ING en Rabobank)
- Contant opsturen
- Langsbrengen
Als je kiest voor contant opsturen is dat op eigen risico. NederMagic is niet aansprakelijk als het geld om welke reden dan ook niet aankomt. Let er goed op dat je NOOIT los kleingeld in een envelop doet want dat scheurt vaak door de zijkant heen. De oplossing hiervoor is het geld vastplakken.

Levering
Nadat het geld ontvangen is wordt de bestelling tenzij anders vermeld meteen in behandeling genomen en in principe binnen max 2 dagen verstuurd. NederMagic draagt zorg voor een goede verpakking van de kaarten.
NederMagic is niet verantwoordelijk voor en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet aankomen van de kaarten. Het komt tegenwoordig niet vaak meer voor dat kaarten zoekraken in de post, maar het is nog altijd mogelijk.
Voor extra zekerheid kun je je bestelling aangetekend/verzekerd laten versturen. Je kunt dit aangeven bij het afrekenen. De bestelling zal worden verstuurd naar het adres waaronder je geregistreerd staat op het moment van ontvangst van de betaling. NederMagic is niet verantwoordelijk voor onjuiste adresgegevens verstrekt door de klant.
NederMagic is een website voor de particuliere markt. Bestellingen door zakelijke klanten of vermoedelijk bedoeld voor doorverkoop en/of speculatie kunnen worden geweigerd.
Bestellingen na een update van banned- en restrictedlijst kunnen worden geannuleerd.

Garantie
Alle kaarten op NederMagic zijn tenzij anders vermeld in goede conditie. Bij alle nieuwe, dat wil zeggen series na 'The Dark' ((dk)), zijn de kaarten in near mint/mint conditie. Bij oudere series zijn de kaarten minimaal in excellent conditie. Als je vragen hebt over de conditie van een specifieke kaart kun je email sturen naar smit@nedermagic.nl. Van de kaarten boven de 100 euro staat meestal een scan op de site.
Als je een specifieke versie van een kaart koopt krijg je die versie geleverd. Als er geen versie bij staat kan het een willekeurige versie van die kaart zijn (komt soms nog voor bij oude landjes die niet op A,B,C staan).
Mochten de kaarten niet aan je eisen voldoen dan heb je het recht om de kaarten binnen 7 dagen terug te sturen en daarbij een goede reden te vermelden. Wij zullen in dit geval het aankoopbedrag vergoeden. Je kunt kiezen voor een tegoed op de site of een terugstorting van het aankoopbedrag van de specifieke kaart.

Prijzen
Alle prijzen op NederMagic zijn in euro's. Er vinden regelmatig prijswijzigingen plaats. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, bv in het geval dat je een kaart hebt gekocht die een week later ineens in de aanbieding is. Je hebt in dit geval geen recht op een vergoeding.
NederMagic is niet verantwoordelijk voor foutieve prijzen. Mocht dit het geval zijn dan stellen we je per email op de hoogte en hebben wij het recht de bestelling te annuleren. Een prijs is foutief indien de marktwaarde (magicmarket gemiddelde prijs van aanbieders voor Engelstalig near mint) binnen een dag na de bestelling meer dan het dubbele is van de aangegeven prijs.
NederMagic heeft altijd het recht om een bestelling (of meerdere bestellingen) te reduceren tot een playset (4 examplaren) per kaart.

Algemeen
NederMagic is een interactieve website waar iedereen zijn woorden op kan achterlaten. Ondanks het feit dat we de website goed beheren kan het voorkomen dat mensen ongepaste dingen zeggen. NederMagic kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Mocht het voorkomen dat naar jouw mening ergens ongepaste dingen staan in de vorm van racistische leuzen en/of laster kun je dat laten weten door email te sturen naar smit@nedermagic.nl. Wij zullen het dan beoordelen en zo nodig wissen.
NederMagic kan zonder opgaaf van redenen personen de toegang tot de site of een gedeelte daarvan ontzeggen.
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
 Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2020.
spacer
devider
Er zijn nu 11 leden ingelogd op NederMagic.
10083 paginas bekeken sinds 15-9-2019 12:11:25
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.