spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
19-4-2019 4:23:53 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Deathrender informatie
Serie: Lorwyn (LRW)
Rarity: Rare Lorwyn Rare
Geef commentaar op Deathrender
Deathrender komt voor in
Serie Normaal Foil
Lorwyn
 3
2,25
 -
9,95
Conspiracy
 1
1,95
 -
4,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Marnix de Jong (49) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jeroen Tönissen (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Paul (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Peter van de Velde (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Rbagio (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Dan Uri (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Official Rules Advisor TeiZ (Castricum) (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3 0
Premium lid wouter (19) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Jelle L (Zwolle) (131) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Slive (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 4 0
Chris072 (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Deathrender uit Lorwyn. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Marduk (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Die exile even niet opgelet, maar klopt. Het ging me om het hand gedeelte. Ook duidelijk, dank.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Deze werkt totaal niet met Yawgmoth’s Will.

A - Yawgmoth’s Will zorgt dat kaarten exiled raken in plaats van naar jouw graveyard te gaan, dus vaak zal Deathrender niet eens triggeren omdat het creature exiled raakt inplaats van dood te gaan. (Tokens of gestolen beesten zouden nog wel triggers geven. Tokens omdat ze geen kaarten zijn, en gestolen beesten omdat die niet naar jouw graveyard gaan)

B - Yawgmoth’s Will laat je alleen kaarten uit je graveyard spelen. Ze zitten nog steeds in je graveyard en niet in je hand, dus Deathrender kan ze niet in het spel leggen.

De hele 'as though they were in your hand' regel op Yawgmoth’s Will (en vergelijkbare kaarten) slaat puur op het feit dat je die kaarten op de normale manier mag casten (net zoals je dat normaal uit je hand zou doen), het zorgt er niet echt voor dat de kaarten in je hand zitten, zelfs al zou je het op die manier kunnen lezen. Een Reiver Demon die je met Yawgmoth’s Will cast zal dus ook geen creatures destroyen. (Om deze verwarring te verminderen gebruiken ze die 'as though it was in your hand' toevoeging tegenwoordig ook niet meer, en hebben ze hem ook in de Oracle update van Yawgmoth’s Will weggehaald.)

Die Leonin Shikari shenanigans werken inderdaad wel zoals je zegt.
Marduk (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Als je dan een Leonin Shikari hebt liggen, kun je dus ook in reactie op de trigger van Verdant Sun’s Avatar de Squire (ook) equippen met een Accorder’s Shield (naast de Death Render) en zodoende dus 2+2+3=7 lives gainen...

Mijn vraag - Werkt deze ook met Yawgmoth’s Will? En zo ja, kan je dan ook het Creature targetten waar hij al op zit/zat?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Nee, er valt hier niets te kiezen. Dat hele 'triggers tegelijk, jij controlt beide dus jij mag volgorde bepalen' verhaal is voor situaties waarin meerdere triggers tegelijkertijd de stack op gaan, en dat is hier niet het geval.

Deathrenders hele effect (leg beest in en attach Deathrender) is een enkele trigger, en triggers gaan niet halverwege een resolvende spell/ability de stack op. Je moet dus eerst het hele Deathrender effect afwerken voordat de Verdant Sun’s Avatar trigger de stack op gaat, en op dat moment zit Deathrender aan het creature en telt dus mee voor de toughness telling.

(Verdant Sun’s Avatar kijkt ook alleen naar de toughness van het creature op het moment dat de lifegain trigger resolved, niet naar de toughness toen hij het veld binnenkwam).
leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Okee, thanks. Is dat omdat er twee triggers afgaan en ik control ze beide en dus mag bepalen in welke volgorde ze afgaan?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Dat telt. Je Squire is een 3/4 met Deathrender equipped, dus krijg je 4 leven.
leon (2) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-12-2018
Ik had een Verdant Sun’s Avatar op tafel liggen en er ging een creature van me dood, die equipped was met Deathrender. Zoals op die kaart staat mocht ik een creature uit m'n hand op tafel leggen en Deathrender eronder stoppen.

Mijn vraag is, telt de bonus van Deathrender mee voor het bepalen van de toughness, die ik aan leven krijg?
Echelon (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Ja, er staat immers op "As this comes into play". Dat gebeurt gewoon.

Gooi je nu een Emrakul, the Aeons Torn in het spel via Deathrender krijg je geen extra beurt want je cast 'em niet.
Gerommeke (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Ok, devour is dus geen onderdeel van de casting-cost.
dat wil zeggen dat als ik Hellkite Hatchling doormiddel van een Deathrender in het spel breng. ik nog mag devour-en!?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Klopt helemaal!
Premium lid Bastiaan (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Volgens mij niet, om de volgende reden:

Devour is een deel van het resolven van de spell Hellkite Hatchling, dus zal voordat de trigger van Deathrender resolved de Hellkite Hatchling al op de battlefield liggen, waardoor Ogre Battledriver hem niet op de battlefield ziet komen.
Gerommeke (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 11-2-2015
Stel: ik cast mijn Hellkite Hatchling, devour daarbij mijn door Deathrender ge-equippedte Birds of Paradise. Ik leg Ogre Battledriver in play via deathrender.
Vraag heeft mijn Hellkite dan haste (en +2+0) ?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-4-2012
Reveillark en Deathrender triggeren tegelijkertijd. Jij bent de controller van de triggers, dus mag jij bepalen in welke volgorde ze op de stack gaan. Dat doen we zo, waarbij we de Eternal Witness in de graveyard als target aanwijzen voor de trigger van Reveillark:


---TOP
trigger van Reveillark
trigger van Deathrender
---BOTTOM


De trigger van Reveillark resolvet en Eternal Witness komt de battlefield in, waardoor die triggert. Als target voor de trigger van Eternal Witness wijzen we de Reveillark in je graveyard aan. Dan ziet de stack er zo uit:


---TOP
trigger van Eternal Witness
trigger van Deathrender
---BOTTOM


De trigger van Eternal Witness resolvet en Reveillark gaat vanuit je graveyard naar je hand.

Tenslotte resolvet de trigger van Deathrender en kun je Reveillark vanuit je hand op de battlefield leggen met Deathrender ge-attached.
(De essentie is dat je pas tijdens het resolven van de trigger van Deathrender kiest welke creature card je in het spel legt.)
Dennis van de Waardt (38) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-4-2012
Regelvraagje: stel, ik heb een Reveillark met een Deathrender geequipt. In mijn graveyard ligt een Eternal Witness.

Reveillark sack ik aan een externe source, waarna ik de ability van de Reveillark gebruik om de Eternal Witness terug in het spel te leggen. Met de ability van de Eternal Witness wil ik vervolgens mijn Reveillark naar mijn hand halen.

Kan ik die Reveillark vervolgens in het spel leggen met de getriggerde ability van de Deathrender?
Premium lid PaulR (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-2-2012
nice deze kaart.

Een gratis beestje die ook nog +2/+2 krijgt als een ander beestje emt dat ding doodgaat
Meer commentaar >
Deathrender | Lorwyn
Oracle tekst
Artifact - Equipment 
Equipped creature gets +2/+2.
Whenever equipped creature dies, you may put a creature card from your hand onto the battlefield and attach Deathrender to it.
Equip 2
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
10/1/2007
If the creature you put onto the battlefield can’t be equipped by Deathrender (due to protection from artifacts, for example), the creature enters the battlefield but Deathrender remains unattached.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Deathrender samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Deathrender
Zoek decks met Deathrender
Deathrender toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Lorwyn / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
11839 paginas bekeken sinds 18-4-2019 20:00:53
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.