spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-11-2018 5:50:20 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Yawgmoth’s Will informatie
Serie: Urzas Saga (USG)
Rarity: Rare Urzas Saga Rare
Geef commentaar op Yawgmoth’s Will
Yawgmoth’s Will komt voor in
Serie Normaal Foil
Urzas Saga
 -
39,95    
Judge Gift
 -
99,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Joel Keizer (Aduard) (10) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
midnight (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Mees (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wouter Vermeer (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid the dude (alias Neft) (68) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Stronghold (64) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Zjef (27) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Js (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Alexisonfire (35) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
AdVerwegen (21) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Michael (Heiloo) (137) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid stefan vink (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Yawgmoth’s Will uit Urzas Saga. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-10-2016
De eerste stap van het casten van een spell is om die spell fysiek op de stack te leggen; je kan dan dus niet reageren door die spell uit de graveyard te verwijderen. Zie ook in de hulpdienst: Hoe werkt het casten van een spell.
Mabo (Delft) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-10-2016
Wat gebeurt er in combinatie met Deathrite shaman?

* Tegenstander cast Yawgmoth's will - resolves
* Tegenstander announces om een sorcery te casten uit zijn GY
* Ik reageer met de exile ability van de shaman om de sorcery te verwijderen

Ditto met een creature.

Doet het moment van announcen om iets te casten het spell direct uit de GY op de stack gooien zodat hij niet meer exilet kan worden?


Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2013
Aanname dat jij de controller bent van Darksteel Colossus:

Je hebt dan twee replacement effects die invloed hebben op een creature waarvan jij de controller bent, dus mag jij bepalen in welke volgorde ze toegepast worden. Of resulterend welke er toegepast wordt en welke niet, want als je de ene toepast, heeft de andere niks meer te vervangen, omdat hij niet meer naar de graveyard zou gaan.

Je kan dus kiezen of dat je hem je library in schudt of dat je hem exilet.
NederMagic Rules Advisor Nik de Slachter (Geleen) (28) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2013
Hoe werkt dit dan met een kaart die "instead" zegt? Pak em beet een Darksteel Colossus ofzo
Echelon (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2013
Uit de rulings:

10/4/2004 The second ability creates a replacement effect. It applies to both costs and effects.

Dit betekent dat in plaats van dat Emrakul naar de graveyard gaat wanneer je hem discard, hij direct naar exile gaat. Emrakul raakt de graveyard dan niet en zal dus ook niet de abilitie triggeren die alles weer terug je library in shuffled. Alles wat op dat moment in je graveyard ligt blijft daar dus gewoon liggen .
Daniel Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 21-8-2013
Hoe werkt dit in combinatie met een Emrakul die je aan het einde van je beurt wilt discarden. Gaan de emrakul en de andere kaarten die op dat moment nog in je graveyard liggen dan terug naar je library?
Premium lid Official Rules Advisor Boris (Diemen/Amsterdam) (58) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 13-3-2013
@Alex: Die Birth Certificate is wel vet goed met Haakon, Stromgald Scourge
kobus (9) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 24-10-2012
ik gebruikte deze een keer in een multiplayer game samen met crypt rats dark rituals, had al en basilisk collar equipped, en een mark of asylum in het spel hey genoeg dark rituals in the graveyard alle spelers in 1 keer weg noujah het was eeb fun deck maar eigenlijk was het toch een beetje ehm flauw
Alex (Almere) (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-4-2012
he? avacyn returns! > hier (grapje)
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
Nee, want hij wordt ge-exiled, in plaats van dat hij naar de graveyard gaat. ("If a card would be put into your graveyard from anywhere this turn, exile that card instead."

Dus je kunt hem 1 keer vanuit je graveyard spelen en daarna is-ie weg.
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
If a card would be put into your graveyard from anywhere this turn, exile that card instead
Nee dus....
Premium lid yorick schoonen (43) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-12-2010
heb je dan oneindig zwarte mana als je dark ritual in je graveyard hebt? dat je hem telkens opnieuw speeld?
Premium lid yorick schoonen (43) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2010
helaas, dacht ik al maarja ff checken bedankt allemaal
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2010
"at the beginning of the next end step" wordt het creature ge-exiled, in plaats van dat je hem sacrificet.

---

Wat Michiel zegt: Met Sneak Attack leg je een creature vanuit je hand op de battlefield.

Met Yawgmoth's Will mag je spells casten/landjes spelen vanuit je graveyard.

Maar dat zijn twee compleet verschillende dingen.
Premium lid Rob (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-11-2010
Werkt niet, de beesten in je graf zitten niet in je hand.
Meer commentaar >
Yawgmoth’s Will | Urzas Saga
Oracle tekst
Sorcery 
Until end of turn, you may play cards from your graveyard.
If a card would be put into your graveyard from anywhere this turn, exile that card instead.
Rating na 9 stemmen
Tournooi info
Legal in: Commander
Restricted in: Vintage
Banned in: Legacy
Officiele rulings
10/4/2004
The second ability creates a replacement effect. It applies to both costs and effects.

10/4/2004
If you cast a Buyback spell, then there will be two effects trying to replace where the card goes. You get to choose if the Buyback returns the card to your hand or the card gets exiled.

10/4/2004
If an effect asks you to discard a card, you can’t “discard” something that is in your graveyard. Those cards are not in your hand. Thus, Cycling abilities of cards in the graveyard can’t be activated.

10/4/2004
It will exile itself since it goes to the graveyard after its effect starts.

10/4/2004
If you play a card using Yawgmoth’s Will and something triggers only when “cast from your hand”, that something will not trigger. Such things trigger based on where the card came from.

10/4/2004
To “play a card” is to either cast a spell or to put a land onto the battlefield using the main phase special action.

10/15/2006
You cannot Suspend a card from your graveyard, only your hand.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Yawgmoth’s Will samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Yawgmoth’s Will
Zoek decks met Yawgmoth’s Will
Yawgmoth’s Will toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Urzas Saga / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 2 leden ingelogd op NederMagic.
8302 paginas bekeken sinds 15-11-2018 2:44:15
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.