spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-4-2019 22:25:47 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Dralnu, Lich Lord informatie
Serie: Time Spiral (TSP)
Rarity: Rare Time Spiral Rare
Geef commentaar op Dralnu, Lich Lord
Dralnu, Lich Lord komt voor in
Serie Normaal Foil
Time Spiral
 5
1,00
 -
4,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Dennis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Vick (53) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Bjorn (50) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid R. Woutersen (Utrecht/Apeldoorn) (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Torec (85) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
* Dit is het aanbod van Dralnu, Lich Lord uit Time Spiral. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-10-2016
Thanks. Op die fiets.

Het gaat om het stukje "Exile Chronomantic Escape with three time counters on it."

Maar het is inderdaad nogal verwarrend om dat suspenden te noemen. Alhoewel exilen met time counters erop in wezen wel hetzelfde doet.

En inderdaad: Als hij ge-exiled wordt in plaats van ge-exiled, verandert er per saldo niks. Dus kan hij hem nog steeds terugvinden.
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-10-2016
Chronomantic Escape komt de exile zone binnen met time counters als het resolvet, wat verder niets met willen suspenden te maken heeft. Volgens mij is de vraag of dat onderdeel van het effect de kaart nog terug kan vinden voordat de flashback effect hem al naar de exile zone stuurt.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-10-2016
edit: mijn eigen post verwijderd vanwege geen toegevoegde waarde
Premium lid FlorisV (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-10-2016
Voor mij is het nu duidelijk ik dacht even dat bedoeld werd dat je wel vanuit je graveyard zo'n dure suspend kaart speelde maar dan voor de suspend cost, dat kan dus idd niet. Maar je krijgt hem door de dure flashback cost wel weer terug in een suspend loop zoals de genoemde kaart heeft.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-10-2016
Suspenden kan sowieso alleen vanuit je hand (en de graveyard is niet je hand), dus ik begrijp de vraag en het aanvankelijke antwoord niet.
Premium lid FlorisV (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 8-10-2016
Hoe zit dat dan. Want je moet de kaart spelen voor de flashback cost. Die is gelijk aan de mana cost, niet aan de suspend cost. Blijkbaar mag je kiezen hoe je hem speelt: regulier of suspended? Flashback staat je echter niet toe de suspend cost te gebruiken.
Official Rules Advisor Johan (62) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-5-2013
Klopt, aangezien zowel flashback als suspend hem naar exile sturen, kan suspend hem daar nog steeds vinden.
Official Rules Advisor Ivo Beckers Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-5-2013
Als je een kaart zoals Chronomantic Escape flashbacked wordt hij dan wel nog suspend? Ik denk zelf van wel.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-5-2013
Zo gauw een geflashbackte spell de stack verlaat, moet je hem exilen.

Een geflashbackte Beacon of Unrest shuffle je dus niet je library in, maar die wordt ge-exiled.

Voor een geflashbacke Capsize kun je wel de Buyback cost betalen, maar vervolgens wordt die toch ge-exiled.
pascal Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-5-2013
Wat gebeurt er als je bv. een Beacon of Unrest flashbackt met deze kaart?
Moet deze dan uit de library ge-exiled worden?
Zo niet: werkt dat dan ook als je de buyback cost betaalt terwijl je Capsize flashbackt?
Premium lid Robert (68) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-3-2012
gewoon Carrion Feeder erlangs als extra back-up
Typheem (Capelle) (108) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-3-2012
Bubble Matrix, Lightning Greaves, Swiftfoot Boots etc, alles dat hem hexproof kan geven. En counters natuurlijk. Met hexproof is hij overigens nog wel gevoelig voor Pyroclasm ed.
Dragons, angels, demons (12) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 19-3-2012
als ik dranlu zal spelen zal ik daarbij vooral instants en sorcery's spelen , maar zijn er nog heel goede kaarten om hem te beschermen tegen de permanent destruction? ik bedoel anders gaat al je land kapot.
Premium lid Official Rules Advisor Erwin (Amstelveen) (138) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-3-2012
Thumbs up als je Dralnu al een keer stuk is gemaakt door een Blasphemous Act of Into the Maw of Hell!
ivan (NIET ACTIEF) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-3-2012
okee dit is 1 best wel leuke kaart als commander in mn zombie EDH
Meer commentaar >
Dralnu, Lich Lord | Time Spiral
Oracle tekst
Legendary Creature - Zombie Wizard 3 / 3
If damage would be dealt to Dralnu, Lich Lord, sacrifice that many permanents instead.
T: Target instant or sorcery card in your graveyard gains flashback until end of turn. The flashback cost is equal to its mana cost. (You may cast that card from your graveyard for its flashback cost. Then exile it.)
Rating na 3 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
9/25/2006
All of the permanents are sacrificed at the same time, when the damage would have been dealt. So if Dralnu is one of the permanents you sacrifice due to its first ability, you must still sacrifice enough other permanents to equal the amount of damage that would have been dealt to it.

9/25/2006
If you donít control enough permanents, sacrifice all permanents you control.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Dralnu, Lich Lord samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Dralnu, Lich Lord
Zoek decks met Dralnu, Lich Lord
Dralnu, Lich Lord toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Time Spiral / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica
Magic 2019
Dominaria
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ravnica Allegiance.
spacer
devider
Er zijn nu 17 leden ingelogd op NederMagic.
1812 paginas bekeken sinds 23-4-2019 21:36:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.