spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
23-10-2018 14:52:38 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Lightning Greaves informatie
Serie: Mirrodin (MRD)
Rarity: Uncommon Mirrodin Uncommon
Geef commentaar op Lightning Greaves
Lightning Greaves komt voor in
Serie Normaal Foil
Mirrodin
 -
3,95
 -
9,95
Archenemy
 -
3,50    
Commander 2011
 3
3,50    
Commander 2015
 -
3,50    
Commander 2016
 -
3,50    
Commander Anthology
 -
3,50    
Commander 2017
 -
3,50    
Commander Anthology II
 -
3,50    
Friday Night Magic
 -
8,95    
Phyrexia vs Coalition
 -
3,50    
Kaladesh Inventions
 -
49,95    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Premium lid Elessar Elendil (41) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (258) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid pi (91) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 0 1
Premium lid Wouter Pegtel (67) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Oldskull (4) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid KansLooz (48) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Take (Amsterdam) (31) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
MoRdRed (Maasbracht/Maastricht) (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Official Rules Advisor Jarno Cosijn (Assendelft) (308) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Thallid (Almere) (23) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Lightning Greaves uit Mirrodin. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
NederMagic Rules Advisor Carlo(wnage) (8) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 10-5-2015
Wauw, ik dacht even, ''laat ik wat Lightning Greaves aanschaffen'', maar alles van elke versie blijkt op. Enig idee of er ooit nog wat binnenkomt? Of moet ik gewoon heel goed verder zoeken naar trades.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Nogmaals: Als de Equip-ability fizzlet, dan blijft de equipment liggen waar hij ligt.
Premium lid Erik (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
En wat gebeurd met creature A in dezelfde situatie als ik ipv de greaves een Grafted Wargear heb liggen.
Premium lid Erik (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
En als ik ipv de greave een Felidar Umbra heb liggen en ik swits van creature A naar B. Creature B wordt vernietigd op reactie van die swits. Blijft dan mijn umbra wel op creature A liggen of gaat die naar de graveyard?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Klopt. Als de Equip-ability fizzlet, dan blijft de equipment liggen waar hij ligt.

edit: Maar wat Michiel zegt: De die je al betaald hebt, ben je wel kwijt.
Power Moderator NederMagic Rules Advisor Michiel Smit (991) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Online 25-3-2013
Ja klopt, maar je hebt dan wel al 3 betaald om te proberen te verplaatsen.
Premium lid Erik (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Als ik ipv de greaves een loxodon warhammer heb liggen, Ik swits de hammer van creature A naar B. Vervolgens wordt creature B vernietigd op reactie van attach. Dan hoef ik geen mana te betalen om weer op creature A te attachen. Klopt dit? Want de hammer zoals de greaves blijft op creature A en komt niet los te liggen.
Echelon (1) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Als de Felidar Umbra al onder het beest ligt wanneer deze geequiped wordt, blijft ie gewoon onder het beest liggen. De Umbra heeft alleen op het moment van casten een target nodig, meer niet. Ligt er al een Greaves onder je beest, kun je je beest geeneens targeten om er de Umbra op te casten.
Premium lid Erik (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Wat gebeurd dan met Felidar Umbra, blijft de umbra op de creature A zitten of ga die naar de graveyard?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Hangt ervan af wanneer B vernietigd wordt.

Als B vernietigd wordt in reactie op de Equip-ability, dan fizzlet de Equip-ability dus omdat die helemaal geen legal target meer heeft en blijft Lightning Greaves dus aan A zitten.

Als de Equip al ge-resolved is en hij zit al aan B en B wordt dan vernietigd (door mass removal bijvoorbeeld), dan komt hij wel los te liggen.
Roel 'TheFrog' van Lin (17) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Komt 'los' te liggen. Hij zou naar Creature B gaan, maar die is er niet meer, en nu heeft de greaves geen target meer om te equippen
Premium lid Erik (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-3-2013
Ik heb een vraag:

Als ik twee creature heb, creature A en creature B. Creature A is equiped met de greave. Ik swits de greave naar creature B. Vervolgens wordt creature B vernietigd. Blijft de greave op creature A zitten of raakt die los?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2012
Dat krijgt hij. Shroud verhindert alleen dat het equipped creature getarget kan worden. Primordial Hydras ability gebruikt nergens het woordje target, dus target het niet, dus heeft het geen last van shroud.
Bobbelaar (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-9-2012
Als lightning greaves op een primordial hydra zit, krijgt primordial hydra dan.wel.counters erbij??
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 27-8-2012
Kleine correctie: Je mana pool wordt geleegd aan het einde van elke step (of phase). Dat is veranderd in Magic2010, tegelijk met dat mana burn afgeschaft is.

Maar zoals gezegd, dit is binnen een step dus geen enkel probleem.
Meer commentaar >
Lightning Greaves | Mirrodin
Oracle tekst
Artifact - Equipment 
Equipped creature has haste and shroud. (It can't be the target of spells or abilities.)
Equip 0
Rating na 9 stemmen
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/15/2013
You are not allowed to “unequip” equipment from a creature. If Lightning Greaves is attached to the only creature you control, you won’t be able to attach other equipment to it (or target it with anything else) until you have another creature onto which you can move Lightning Greaves.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Lightning Greaves samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Lightning Greaves
Zoek decks met Lightning Greaves
Lightning Greaves toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Mirrodin / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Guilds of Ravnica (GRN)
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Guilds of Ravnica.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 21 leden ingelogd op NederMagic.
9841 paginas bekeken sinds 23-10-2018 11:56:00
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.