spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
21-7-2018 0:19:13 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Azorís Gateway informatie
Serie: Rivals of Ixalan (RIX)
Rarity: Mythic Rivals of Ixalan Mythic
Geef commentaar op Azorís Gateway
Azorís Gateway komt voor in
Serie Normaal Foil
Rivals of Ixalan
 -
5,95
 -
19,95
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
edward (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Yorick Karseboom (7) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Bas Maessen (231) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid cmpunk (69) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2 0
Premium lid Patrick (101) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
PascalG (14) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Premium lid Erwin Visscher (36) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Azorís Gateway uit Rivals of Ixalan. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 12-6-2018
Dat werkt!
Premium lid Peter van de Velde (22) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-6-2018
Beseech the Queen telt inderdaad voor 6 en Death Wish gaat hem ook niet worden, omdat je daarmee alleen kaarten uit je sideboard mag halen in TL en in je sideboard mogen ook geen kaarten met CMC>3. Met de oude regels voor splitkaarten was het nog mogelijk geweest, maar volgens mij is het praktisch onmogelijk om deze te flippen in TL. De enige manier die ik zie is om er een creature van te maken, met bijv. Ensoul Artifact, en dan ook nog creature type Human of Werewolf te geven, met Arcane Adaptation of iets, en dan flippen met Moonmist of Waxing Moon. En ik weet niet 100% zeker of het dan werkt
Premium lid Nicochan (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 2-6-2018
Waard om er ff naar te kijken, dankje!
Official Rules Advisor wackywong (39) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2018
Ik kom helaas niet verder dan 4 verschillende CMCs (0,1,2,3). Ik weet niet wat de regels voor Tiny Leader zijn maar ik vermoed dat Beseech the Queen gewoon voor 6 telt. Laatste mogelijkheid zijn kaarten als Death Wish.
Premium lid Nicochan (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-6-2018
Is er een manier om deze te transformen in het tiny leader format? Zeker nu split cards dit niet (meer) kunnen.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-1-2018
Klinkt zinnig, het is een Frequently Asked Question.
Premium lid NederMagic Rules Advisor G (248) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 26-1-2018
Misschien wel een idee om een Moderator het even in een FAQ'je onder de kaart neer te zetten.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2018
Als je een heel stuk terugleest, dan zie je dat Laurens exact dezelfde vraag stelde. Misschien zijn de antwoorden die daarop gegeven zijn, nog wel nuttig als eventuele aanvullende informatie.

Kortweg komt het erop neer dat je MINIMAAL 5 kaarten zult moeten exilen.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2018
Nee.

Azorís Gateway kijkt naar het aantal (verschillende) converted mana costs in de exiled kaarten, niet naar soorten mana symbolen. De converted mana cost is het aantal mana rechtsbovenin de kaart. In het geval van Progenitus is dat bijvoorbeeld 10. Om Azorís Gateway te transformen zal je dus nog kaarten met 4 andere converted mana costs moeten zien te exilen.
proxis2 Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 25-1-2018
als ik Progenitus exile dan transformt hij direct toch?
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-1-2018
Sterker nog, grammaticaal gezien is er ook maar 1 juiste interpretatie. Onze handicap is zo nu en dan dat Engels niet onze moedertaal is wat dat betreft.

De enige juiste interpretatie van "are exiled" in deze context is "die op dit moment ge-exiled zijn" oftewel "die zich op dit moment in de exile zone bevinden". Exiled wordt dan gebruikt als bijvoeglijk naamwoord.

Als de vertaling zou zijn "die ooit ge-exiled zijn" (waarbij exiled als voltooid deelwoord gebruikt wordt), dan zou er inderdaad echt "have been exiled" moeten staan, zoals Paulus geheel terecht opmerkt.

(Met "exiled" als voltooid deelwoord betekent "are exiled" namelijk "worden ge-exiled".)
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-1-2018
Zo moet je het inderdaad lezen. Zuiver grammaticaal gezien kan je 'exiled' inderdaad op meerdere manieren interpreteren, maar regeltechnisch is het gewoon 'een kaart in de exile zone'.

406.2. To exile an object is to put it into the exile zone from whatever zone it's currently in. An exiled card is a card that's been put into the exile zone.

'If cards with five or more different converted mana costs are exiled with Azor's Gateway'

kan je dus lezen als

'If there are cards with five or more different converted mana costs in the exile zone that have been put there by Azor's Gateway'.

(Ook relevant is dat kaarten die van zone veranderen als nieuw object gezien worden, zonder herinnering aan hun vorig bestaan. Zodra een kaart de exile zone verlaat telt wordt hij niet meer herkend als de kaart die ooit exiled was.

Een kaart die je met Azorís Gateway exiled, vervolgens met een Pull from Eternity uit exile weghaalt en daarna met een Scrabbling Claws opnieuw exiled telt dus ook niet meer mee voor de Gateway, zelfs al ligt hij weer in exile zone.)
Paulus Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-1-2018
Volgens mij moet 'are exiled' worden gelezen als de kaarten die door gateway zijn ge-exiled en nog in exile zijn. Anders had er gestaan 'have been exiled'.
Premium lid Koendert (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-1-2018
en dat is precies waar mijn vraag ligt, als deze dus uit de exile gehaald zijn, onthoud azors gateway wel dat zij ge-exiled zijn geweest want als je de oracle leest kijkt hij alleen naar of er kaarten ge-exiled zijn en niet of ze nog in exile zijn of zie ik dit verkeerd?
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 17-1-2018
1: Die tellen dan niet meer mee. Azorís Gateway kijkt alleen naar de kaarten in de exile zone die hij daar zelf heen gestuurd heeft. Als die kaarten de exile zone verlaten tellen ze niet meer mee voor de Gateway.

2: Tuurlijk, waarom niet? Landjes zijn kaarten, dus mag je ze exilen aan Azorís Gateway. Ze hebben geen mana cost, dus een converted mana cost van 0.
Meer commentaar >
Azorís Gateway | Rivals of Ixalan Azorís Gateway | Rivals of Ixalan
Oracle tekst
Legendary Artifact 
1, T: Draw a card, then exile a card from your hand. If cards with five or more different converted mana costs are exiled with Azor's Gateway, you gain 5 life, untap Azor's Gateway, and transform it.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
NederMagic FAQ
Vraag: Kan ik Progenitus exilen om Azorís Gateway in een klap te transformen?
Antwoord: Nee, dat kan niet. Azorís Gateway kijkt alleen naar de converted mana costs van kaarten. Progenitus heeft vele kleuren en mana symbolen, maar nog steeds maar een enkele converted mana cost van 10. Je zal nog 4 andere converted mana costs moeten exilen om de Gateway te transformeren.
Tournooi info
Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
1/19/2018
The cards you exile from your hand are exiled face up.

1/19/2018
The converted mana cost of a split card, such as a card with aftermath from the Amonkhet block, is based on the combined mana cost of its two halves. A split card doesnít have two converted mana costs.

1/19/2018
If a card in exile has X in its mana cost, X is considered to be 0.

1/19/2018
If an object has no mana cost, its converted mana cost is 0. A converted mana cost of 0 can still help unlock Azorís Gateway.

1/19/2018
For more information on double-faced cards, see the Ixalan mechanics article (http://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/ixalan-mechanics).

1/19/2018
The ability of Sanctum of the Sun is a mana ability. It doesnít use the stack and canít be responded to.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Azorís Gateway samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Azorís Gateway
Zoek decks met Azorís Gateway
Azorís Gateway toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Rivals of Ixalan / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Magic 2019 (M19)
Dominaria (DOM)
Rivals of Ixalan
Ixalan

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle M19.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 16 leden ingelogd op NederMagic.
7753 paginas bekeken sinds 20-7-2018 20:46:04
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.