spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
15-12-2017 5:23:58 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Assault Suit informatie
Serie: Commander 2014 (C14)
Rarity: Uncommon Commander 2014 Uncommon
Geef commentaar op Assault Suit
Assault Suit komt voor in
Serie Normaal Foil
Commander 2014
 8
0,20    
Commander 2016
 3
0,20    
Commander Anthology
 -
0,20    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Tom S (Almere) (105) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
Wilbert Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1 0
* Dit is het aanbod van Assault Suit uit Commander 2014. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Premium lid Maurits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-7-2017
Dank voor de heldere uitleg !
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-7-2017
Nee, dat mag niet. Diabolic Edict eist dat je een creature sacrificed. Assault Suit verbiedt je om beest A te sacrificen, dus moet je beest B sacrificen.

Diabolic Edict laat je geheel vrij in je keuze welk beest je sacrificed, maar sacrificen moet je. Je kiest niet van te voren een beest uit om te proberen te sacrificen, je moet gewoon een sacrificebaar beest sacrificen.

"11/7/2014 If an effect instructs you to sacrifice a creature, and you control any creatures other than the creature equipped with Assault Suit, you must sacrifice one of them. You can't try to sacrifice the equipped creature, fail, and therefore ignore the effect." (Uit de Assault Suit rulings op de gatherer page).

Overigens hebben dat soort rulings weinig 'harde' waarde. Het zijn geen echte spelregels, maar puur samenvattingen/uitleg van wat de kaart doet volgens de spelregels. Het zijn rulings, geen rules. Ze kloppen wel (mits de regels niet sindsdien zijn veranderd), maar of ze er zijn of niet heeft geen enkele invloed op wat de kaart doet.
Premium lid Maurits (0) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-7-2017
Jouw creature A is equipped met een Assault Suit, waardoor hij niet geofferd kan worden. Je hebt ook nog een creature B in het spel. De tegenstander speelt een Diabolic Edict op jou. Jij wijst creature A aan om te offeren. Is dat een legale keuze? Er zijn bij Diabolic Edict geen Rulings die beperkingen opleggen wat betreft de keuze van de te offeren creature.
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
Die komt bij jou terug.

Wanneer een speler doodgaat eindigen alle effecten die hem ergens controle over gaven. Zodra Assault Suits effect eindigt is er geen enkel control-changing effect meer actief op de Hill Giant, dus gaat hij terug naar de oorspronkelijke eigenaa.
Johannes Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 3-5-2017
Stel ik equip hiermee een Hill Giant en geef het creature dan aan een tegenstander via een Harmless Offering. Dan mag ik in de beurt van een andere tegenstander kiezen dat die tegenstander tijdelijk de controle over neemt van Hill Giant. Als die actieve speler in diens beurt dan de speler doodt aan wie ik de Hill Giant had gegeven via de Harmless Offering, wat gebeurt er dan aan het einde van de beurt met de Hill Giant?
lesW Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2014
Thanks! Die kaart is top fun als het zo werkt! <3
Premium lid Official Rules Advisor Sander v1.1 (39) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2014
edit: nevermind, het overlopen is tot einde beurt, was ik even vergeten tijdens het schrijven van de vraag die hier eigenlijk stond xD
Global Moderator Official Rules Advisor Lord of the zombies (Almere) (133) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2014
Bijna, met als enige verschil dat jij mag bepalen of je tegenstander jouw creature krijgt.

Jij equipped je eigen beest. Dat beest heeft vervolgens +2/+2 en mag jou niet meer aanvallen.

In de upkeep van speler 2 mag jij jouw beest aan speler 2 geven tot het eind van de beurt, waarna speler 2 er alleen speler 3 mee mag aanvallen. (En in speler 3's beurt mag je hem het creature geven zodat hij er speler 2 mee kan aanvallen).
lesW Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 9-11-2014
Ik heb moeite om deze kaart te spelen.

Je mag volgens mij geen creatures equippen die niet van jou zijn.
Dit is wat ik hardop denk:

Mijn creature krijgt +2/+2 en mag mij als speler1 niet aanvallen.
Aan het begin van mijn tegenspelers (speler2):

In zijn upkeep mag hij/zij mijn Creature overnemen tot het einde van de beurt. Dan mag speler2 mij niet aanvallen maar wel speler3 ?

Zeg ik het zo goed of is de uitleg totaal anders?
Assault Suit | Commander 2014
Oracle tekst
Artifact - Equipment 
Equipped creature gets +2/+2, has haste, can't attack you or a planeswalker you control, and can't be sacrificed.
At the beginning of each opponent's upkeep, you may have that player gain control of equipped creature until end of turn. If you do, untap it.
Equip 3
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
11/7/2014
The equipped creature canít be sacrificed for any reason. If an effect instructs you to sacrifice it, you canít and it remains on the battlefield. You also canít sacrifice it to pay a cost that requires you to sacrifice a creature.

11/7/2014
If an effect instructs you to sacrifice a creature, and you control any creatures other than the creature equipped with Assault Suit, you must sacrifice one of them. You canít try to sacrifice the equipped creature, fail, and therefore ignore the effect.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Assault Suit samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Assault Suit
Zoek decks met Assault Suit
Assault Suit toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2014 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
Leveringsvoorwaarden
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Ixalan
Commander 2017
Hour of Devastation
Amonkhet
Aether Revolt
Kaladesh
Eldritch Moon
Shadows over Innistrad

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ixalan.

FNM agenda zoetermeer.
spacer
devider
Er zijn nu 0 leden ingelogd op NederMagic.
17554 paginas bekeken sinds 14-12-2017 23:25:16

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.