spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
menu menu spacer
spacer
spacer Magic the Gathering winkel forum community
spacer
spacer
menu Home spacer spacer
spacer
spacer spacer
menu Nieuws spacer spacer
spacer spacer
menu Winkel spacer spacer
spacer spacer
menu Interactief spacer spacer
spacer menu spacer
spacer spacer
menu Informatie spacer spacer
spacer spacer
Overig spacer spacer
spacer spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
spacer
illustratie
Snelzoeken op kaartnaam (Uitgebreid zoeken)
16-11-2019 22:35:41 [Inloggen] [Contact]
divider
[hulpdienst]
divider
Azorius Chancery informatie
Serie: Commander 2013 (C13)
Rarity: Common Commander 2013 Common
Geef commentaar op Azorius Chancery
Azorius Chancery komt voor in
Serie Normaal Foil
Dissension
 8
0,25
 3
3,95
Commander 2011
 3
0,30    
Venser vs Koth
 5
0,20    
Commander 2013
 8
0,20    
Modern Masters 2015
 1
0,25
 -
3,50
Commander 2016
 8
0,20    
Commander Anthology I
 -
0,25    
Iconic Masters
 -
0,20
 -
0,50
Commander Anthology II
 -
0,20    
Commander 2018
 -
0,20    
Commander 2019
 2
0,20    
Wie ruilt deze kaart [Commentaar]
Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Azorius Chancery uit Commander 2013. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.
Commentaar [Wie ruilt deze kaart]
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-8-2014
Dat kan. Je hebt er doorgaans alleen helemaal niks aan.

Want op het moment dat je moet kiezen welk landje je terughaalt, heb je één landje liggen: deze. En dus weinig keus welke je terughaalt.
Mezzamorphis Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 18-8-2014
Kan je deze kaart beurt 1 spelen wanneer je dus geen land op tafel hebt liggen?
Stijn Mattaar Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-4-2014
Duidelijk, dank je wel.
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-4-2014
Niet zo zeer omdat ze tegelijk triggeren, maar omdat ze tegelijk de stack op willen. (Er zijn namelijk situaties waar triggers die niet exact tegelijkertijd triggeren, toch tegelijkertijd de stack op gaan.)

En ja, elke keer als iets ge-resolved is, komt er een rondje priority, beginnend bij de actieve speler, om spells te casten, abilities te activeren, enz. etc.
Stijn Mattaar Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-4-2014
Uhm, reagerend op 2010, ik probeer even te begrijpen wat er dan gebeurt.

Je speelt Azorius Chancery, waardoor van beide Amulet of Vigor's de abilities, én die van Azorius Chancery op de stack gaan. De untap van het eerste Amulet laat je afgaan, dan tap je het landje, vervolgens laat je de untap van het tweede amulet afgaan, tap je hem weer, en dan gaat de triggered ability van Chancery pas af.

De essentie is dus dat je de volgorde zelf bepaalt omdat het allemaal triggered abilities zijn die tegelijk triggeren, en daarnaast dat je het afhandelen van de stack mag onderbreken om een landje te tappen.

Am I right?
Stidjen (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-4-2010
Wow, dat is vrij... insane Zo kan ik iedere beurt dus, ten koste van mijn landdrop, X*2 mana maken, waar X het aantal Amulets is. Nice!
Premium lid NederMagic Rules Advisor Johan ~Cuchulain~ Kloosterman (6) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 1-4-2010
Ja, dat kan, alle drie zijn gewone triggered abilities, en dan mag je zelf de volgorde bepalen waarin ze op de stack gaan.
Stidjen (209) Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht Offline 31-3-2010
Als ik een Chancery op hand heb en twee Amulet of Vigor in het spel, kan ik de Chancery dan spelen, tappen voor én terughalen naar m'n hand?
Azorius Chancery | Commander 2013
Oracle tekst
Land 
Azorius Chancery enters the battlefield tapped.
When Azorius Chancery enters the battlefield, return a land you control to its owner's hand.
T: Add WU.
Rating na 0 stemmen
Er is nog niet op deze kaart gestemd.
Tournooi info
Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander
Officiele rulings
4/15/2013
If this land enters the battlefield and you control no other lands, its ability will force you to return it to your hand.

NederMagic denkt mee
We hebben alle decks op de site voor je doorzocht en gekeken welke 20 kaarten het meest met Azorius Chancery samen worden gespeeld.
Klik hier voor het lijstje
Geef commentaar op Azorius Chancery
Zoek decks met Azorius Chancery
Azorius Chancery toevoegen aan je watchlist:
Versie uit Commander 2013 / Alle versies
spacer
Submenu
devider
Winkelwagen
Laatste voorraad updates
Watchlist
Catalogus
Spoilers
Sealed product (boosters,enz)
Accessoires
Complete sets
Grabbags / repacks
Power 9
Aanbiedingen
Veilingen
Inkooplijst
Bestelling geschiedenis
Top 50 verkochte rares
Top 50 verkochte kaarten
Offline prijslijst
spacer
spacer
Login
devider
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
(Registreren)
spacer
Tips
devider
Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Throne of Eldraine.
spacer
devider
Er zijn nu 8 leden ingelogd op NederMagic.
15687 paginas bekeken sinds 16-11-2019 17:18:41
Privacyverklaring

NederMagic is a website about Magic: The Gathering.
Magic: The Gathering, the mana symbols, the tap symbol and all other related images are owned by Wizards of the Coast.
NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.