Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Persoonlijke Pagina (PP)

andertjes (50) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht

Collectie(0) Haves(9) Wants(3)


Reffs
====
lars ten broeke !! hier

{=072 merlijn}
{=nick} super!
Mark Giorlehier
torec hier
Robbie hier
hier Wouter Oomens
Njord hier


Max Ratrering Super trader.
hier
Wij hadden een deal. Ik zou eerst sturen aangezien de reffs. Zogezegd zo gedaan. Netjes kaarten verpakt en het adres er goed opgezet. Kaarten op de bus gedaan. Maar na twee dagen had hij nog niets binnen. Wij wachten en zelfs na 1 week nog niets. Ik heb vervolgens contact met tnt post gehad en deze stuurde een mail dat zij er niets aan konden doen en dat wij moesten wachten. A fijn wij wachten. Werd ik een week later gebeld door tnt post en moest uitleg geven over de envelop, want hij ging opzoek naar de envelop. Tot op de dag van vandaag heeft Max nog niet mijn kaarten gehad. (mega balen). Wel is Max zo sportief geweest om toch een paar kleine kaarten op te sturen. Kort samengevat goede trader en vergeet nooit je retour adres erop te zetten (was het dit keer vergeten).

Ik maak foto's van mijn envelop en op de achterkant zet ik mijn postcode en huisnummer. Mijn kaarten komen altijd aan! Post kan niet kwijt raken.