Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Persoonlijke Pagina (PP)

timewa Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht

Collectie(0) Haves(0) Wants(0)


Ik ben in 1994 begonnen met MtG, initieel met 2 UL starter decks met mijn neef, en vond het vanaf dag 1 een briljant spel. Het strategische element, de variatie en de flavour vind ik fantastisch.

Ik ben tussendoor een paar keer gestopt met MtG en af en toe weer casual begonnen, maar heb altijd mijn kaarten en decks gehouden, terwijl ik af en toe weer een nieuw deck maakte als ik een leuk idee had. Daarom heb ik nu ruim 200 decks, bizar veel kaarten, en ook al het oude spul nog uit de begintijd nog, dat ik gelukkig destijds niet weg heb gedaan :-)

Ik speel nu puur casual af en toe een keer een avondje, want er zijn nog zoveel andere prioriteiten. Maar ik zal altijd kunnen blijven genieten van dit prachtige spel.

Nedermagic heb ik altijd een leuke en leerzame omgeving gevonden, en ik ben Michiel dankbaar voor zijn efforts om deze mooie plek beschikbaar te stellen.

mvg,
Tim