De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Persoonlijke Pagina (PP)

Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht

De informatie hieronder is door de moderators van NederMagic toegevoegd

Level 3 Judge en Advanced Tournament Organizer


Collectie(0) Haves(0) Wants(0)


Hoi!

Ik ben begonnen met spelen tijdens het Time Spiral block in 2007, en ben sindsdien steeds meer en meer gaan doen met Magic. Al snel begon ik me te interesseren voor de spelregels en werd ik de locale regelguru, niet veel later ben ik toernooien gaan meejudgen met ervaren Judges, en in 2009 werd ik zelf L1 Judge, in 2010 L2 en in 2014 L3. Stiekem vind ik een toernooi als Judge veel leuker dan als speler; al heb ik weinig vergelijkingsmateriaal, want ik heb in mijn hele carriere slechts 2 Competitive toernooien gespeeld, en maar liefst een stuk of 1000 toernooien gejudged

Michiel Smit is mijn vroegere bovenbuurman en een goede vriend van me; we speelden vaak samen spelletjes (voornamelijk Sint Petersburg), maar op een gegeven moment was mijn spelletjeskast wel uitgeput. Toen kwam Michiel met het briljante idee om me dan maar te leren Magiccen, hij had toch zat kaartjes in huis. Ik heb het dus geleerd van de meester zelf! Des te leuker vind ik het dat Michiel nu regelmatig aan mij vraagt hoe een kaart of interactie werkt

Ik spaar Time Spiral, Lorwyn/Morningtide en Shards block en heb nu eindelijk mijn verzameling compleet. En ik spaar, om onverklaarbare redenen, Tromp the Domains en Bouncing Beebles.

Een interview uit 2014 met mij over judgen, en een follow-up uit 2017

Een podcast van ruim een uur waarin ik word geïnterviewd door Studio Magic!

Wizards Play Network is de plek waar je alle documenten kunt downloaden die je nodig hebt voor Magic toernooien; denk hierbij aan onder andere de JAR, IPG en MTR.

De Comprehensive Rules vind je hier

De Nederlandse toernooiagenda