Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Persoonlijke Pagina (PP)

Power Moderator Official Judge Dustin (Amsterdam) (33) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht

De informatie hieronder is door de moderators van NederMagic toegevoegd

Level 3 Judge en Advanced Tournament Organizer


Collectie(0) Haves(0) Wants(0)


Hoi!

Ik ben Dustin (38) en ben powermoderator op NederMagic. Daarnaast ben ik level 3 Judge en de huisjudge van de NederMagic website en de drafts in Amstelveen. Op de site ben ik vooral bezig met het beantwoorden van regelvragen en het geven van commentaar en antwoorden bij kaarten. Stuur me maar een message als je iets wilt weten, ik ben vrijwel dagelijks online!

Ik speel zelf geen Constructed, maar ik heb vroeger heel veel gedraft. Tegenwoordig speel ik af en toe een potje Magic met andere judges: op Grands Prix een potje draft of sealed in pauzes en na afloop van het toernooi, en thuis met mijn vriend een potje Commander. Ik ben begonnen met spelen tijdens het Time Spiral block in 2007, en ben sindsdien steeds meer en meer gaan doen met Magic. Al snel begon ik me te interesseren voor de spelregels en werd ik de locale regelguru, niet veel later ben ik toernooien gaan meejudgen met ervaren Judges, en al snel was ik zelf Judge. Stiekem vind ik een toernooi als Judge veel leuker dan als speler; al heb ik weinig vergelijkingsmateriaal, want ik heb in mijn hele carriere slechts 2 Competitive toernooien gespeeld, en maar liefst een stuk of 1000 toernooien gejudged

Michiel Smit is mijn vroegere bovenbuurman en een goede vriend van me; we speelden vaak samen spelletjes (voornamelijk Sint Petersburg), maar op een gegeven moment was mijn spelletjeskast wel uitgeput. Toen kwam Michiel met het briljante idee om me dan maar te leren Magiccen, hij had toch zat kaartjes in huis. Ik heb het dus geleerd van de meester zelf! Des te leuker vind ik het dat Michiel nu regelmatig aan mij vraagt hoe een kaart of interactie werkt

Ik spaar Time Spiral, Lorwyn/Morningtide en Shards block , ik zal binnenkort een lijstje maken van de s die ik nog zoek. En ik spaar, om onverklaarbare redenen, Tromp the Domains en Bouncing Beebles.
Daarnaast schrijf ik regelmatig columns op deze site, zie hier een overzicht van alle columns tot nu toe; ideeën, suggesties en verzoeken zijn altijd welkom!

Een interview uit 2014 met mij over judgen, en een follow-up uit 2017

Een podcast van ruim een uur waarin ik word geïnterviewd door Studio Magic!Een interview met Henry en mij over Opkikker en hoe wij elkaar ontmoet hebben.


Twee van mijn passies: mijn kat Luce en Dali

Een column met tips voor playing at Regular.

Wizards Play Network is de plek waar je alle documenten kunt downloaden die je nodig hebt voor Magic toernooien; denk hierbij aan onder andere de JAR, IPG en MTR.

De Comprehensive Rules vind je hier

De Nederlandse toernooiagenda


Veel plezier op de site, greetz,

Dustin.
Theros Prerelease!