Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Persoonlijke Pagina (PP)

Premium lid Official Judge BWM (Nijmegen) (191) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht

Collectie(0) Haves(0) Wants(0)


!!BELANGRIJK!!
LEES DIT EERST

Ik ben geen scholier of student meer, maar heb een vrij druk leven. Dit betekent dat ik niet iedere dag in de gelegenheid ben om magic kaarten op te sturen. Ik probeer zo vaak mogelijk magic op te sturen (zeker een keer per week), maar het kan gebeuren dat het langer duurt dan jij verwacht voor je je kaarten krijgt. Om teleurstellingen te voorkomen, lijkt het mij verstandig als jij hier rekening mee houdt. Als dit voor jou een probleem is, ruil dan NIET met mij.

Goed, dank je wel voor de aandacht.
Dit is mijn adres:

Ward Poulisse
St Annastraat 103
6524 EK NijmegenLet op:
Er is een Bad Trader-topic over mij, Lees het ( hier ) en oordeel zelf of je me betrouwbaar vindt of niet. Dat kan ik namelijk niet voor je doen.

Ten eerste:

1) Ik wil GEEN kaarten uit een van de volgende sets: (4E); (5E); (6E); (7E); (8E); (9E); ; ; ; ; ; . Ik reken deze kaarten op de helft van hun waarde, tenzij ze bij mijn wants staan.
2) Ik hecht GEEN waarde aan foils en reken jouw foils dus dezelfde waarde als de nonfoil versie.
3) Ik hecht GEEN waarde aan kaarten die niet-engels zijn. Deze rate ik altijd 75% van de waarde van de engelse versie
4) Deze nadelige eigenschappen stacken met elkaar: Een Japanse Foil Serra Angel is in mijn ogen dus slechts 3/8 van de normale waarde waard.

5) De persoon met de minste refs stuurt eerst, want gelijk opsturen is een sprookje.
6) Ik ben een beetje laks met naar de brievenbus lopen, dus verwacht niet dat als je een deal met mij maakt, dat je de kaarten je eerstvolgende FNM hebt, maar ze komen wel altijd, het kan gewoon even duren. Sorry daarvoor. :-)
7) Als je hier een probleem mee hebt, moet je niet met mij ruilen. Als je de waarschuwing bovenaan niet hebt gelezen, is dat niet mijn probleem.Ik heb momenteel niet zo heel veel wants, eigenlijk alleen deze kaarten voor mijn Cube. Ik accepteer hiervoor ook goede proxies (goldbordered kaarten, collector's edition, etcetera):
Bazaar of Baghdad
Candelabra of Tawnos
Eureka
Capture of Jingzhou
Temporal Manipulation

VANAF HIER HEBBEN DE WANTS NOG NAUWELIJKS PRIORITEIT! Ik ben momenteel niet zoveel met magic bezig als ik zou denken. Vooral niet met ruilen.

Ik ben altijd op zoek naar oude kaarten die ik nog niet vier keer heb, Beta, Arabian Nights, Antiquities, Legends, maar ook de verschillende Portal Series.

Sets compleet (niet om een of andere reden):
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
;