Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Enrage

Enrage is een ability word dat voorkomt op sommige Dinosaurs uit Ixalan ((XLN)). Een ability word heeft geen betekenis binnen de regels van Magic, maar Enrage geeft aan dat het creature een trigger heeft elke keer als hij schade krijgt.

*Ongeacht hoeveel schade een creature met enrage krijgt, hij triggert maar één keer; als je bijvoorbeeld een Lightning Bolt op Sun-Crowned Hunters gooit, triggert hij één keer en doet eenmaal 3 schade aan een tegenstander.
*Als een creature met enrage door meerdere creatures tegelijk geblocked wordt (of als hij meerdere aanvallende creatures blockt) wordt er maar één keer damage gedaan in de combat damage step en triggert enrage ook maar één keer.
*Als een creature met Enrage lethal damage krijgt, triggert zijn trigger nog steeds; dus ook als je met Lightning Axe de Sun-Crowned Hunters 5 damage doet waardoor hij dood gaat, krijg je nog steeds 3 schade op je kop.
*Enrage triggert op alle soorten damage, dus zowel combat damage als bijvoorbeeld damage van Earthquake.


Enkele kaarten met Enrage.