Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Bolster

Bolster is een keyword dat voorkomt op kaarten uit de Abzan clan in Fate Reforged . Bolster N betekent: kies een creature dat jij controlt dat van al jouw creatures de laagste toughness heeft (het mag een tie zijn, als je maar geen creatures met een lagere toughness hebt die je zou kunnen kiezen). Leg N +1/+1 counters op dat creature.

Bolster target niet, je kiest pas op het moment dat de spell of ability met bolster resolvet op welk creature je de counters gaat leggen.

Omdat het niet target, kun je de counters van Abzan Skycaptain op een Black Knight leggen, zelfs al heeft de Knight protection from white.

Als je geen creatures hebt, leg je nergens counters op. Met Bolster kun je geen counters leggen op creatures van je tegenstanders of teamgenoten!

Voorbeeld:
Jij hebt een Grizzly Bears, een Hill Giant en een Borderland Minotaur liggen en speelt Honor’s Reward. Als je tegenstander niets doet, krijg jij 4 leven en leg je 2 +1/+1 counters op de Grizzly Bears, want dat is het creature met de laagste toughness.
Als je tegenstander reageert door de Grizzly dood te maken, en pas daarna resolvet de Reward, dan krijg je 4 leven en leg je 2 +1/+1 counters op de Hill Giant of de Borderland Minotaur; ze hebben beide toughness 3, er is geen creature met een lagere toughness, en jij mag kiezen welk creature de counters krijgt.


Enkele kaarten met Bolster.