Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Hulpdienst - Nedermessage en PP

Op deze pagina vind je wat info over wat een Nedermessage en een Persoonlijk Pagina is. Verder informatie over je profiel pagina, het maken van linkjes en wat het membership inhoudt.

Nedermessage
Een NederMessage is een persoonlijk berichtje dat je naar iemand kan sturen op op het uitroepteken achter diegene z'n naam te klikken (). Het uitroepteken staat ook op de PP van die persoon.


Persoonlijke Pagina
PP is een afkorting van Persoonlijke Pagina. Je komt op een persoonlijke pagina van iemand door op zijn of haar naam te klikken, of op het symbooltje daarnaast (). Kijk voor meer info over PP's op de 'Persoonlijke paginas' pagina.

Als naam kun je kiezen wat je wilt. Sommige mensen gebruiken een nickname (bijnaam), anderen hun eigen naam met of zonder achternaam. Wat je wilt! Maar hou je naam kort en zet er geen reclame in, of dat je kaarten zoekt etc. Ook is het doen alsof je referenties hebt door bijvoorbeeld (38) in je naam te zetten niet toegestaan. Wat referenties zijn kun je onderaan deze pagina lezen.

LET OP: Het is niet de bedoeling dat je meer dan één account hebt hier op Nedermagic. Als je een tweede account wil (bijvoorbeeld om extra kaarten op te zetten omdat je eerste te groot wordt), dan kan dat, als je hem ook alleen daarvoor gebruikt en het ook echt nodig is. Zomaar aangemaakte accounts worden gewist en je kunt er ook gebanned voor worden. Vraag het aan een moderator als je het niet zeker weet.

Profiel
In het profiel van iemand kun je zien op welke kaarten, decks en discussietopics de persoon heeft gereageerd en welke decks hij heeft aangemaakt. Je komt op de profielpagina door op de knop naast de naam van die persoon te klikken.

Collectie
In je collectie kun je bijhouden welke kaarten je hebt, welke je wil ruilen en welke je graag wil hebben. Bij het kaartcommentaar van elke kaart zie je deze gegevens ook staan.

Linkjes maken
Je kunt een linkje maken door http:// voor een webpagina te zetten. De link wordt dan vervangen door het woord 'hier'. Bijvoorbeeld als je http://www.nedermagic.nl/ typt, krijg je automatisch: hier . Let wel op dat je geen . of ) direct achter de link zet, want dan gaat het nog wel eens fout.

Je kunt ook van een kaartnaam een link maken door hem tussen {= en } te zetten. Je typt dan {=sol ring} bijvoorbeeld en dit wordt automatisch: Sol Ring. Het maakt niet uit of je hoofdletters gebruik of niet, maar de naam moet wel goed gespeld zijn. Je kunt accentjes op letters negeren en als je Æ wil typen, gebruik dan gewoon AE. Dit werkt op je PP, in het forum en bij het kaartcommentaar.

Je kunt de afkortingen van de series ook direct gebruiken in een kaartlinkje. Op die manier geef je de serie mee van je kaart/plaatje. Indien een kaart meerdere versies heeft kun je ook naar een specifieke versie linken door A,B, enz direct achter de serie te typen. je gebruikt hierbij alleen de afkorting van de serie en geen raritycode.
Voorbeelden hiervan:

{=dark ritual} (zonder afkorting) --> Dark Ritual
{=dark ritual|MMQ} --> Dark Ritual

{=hymn to tourach|fem} --> Hymn to Tourach
{=hymn to tourach|femD} --> Hymn to Tourach D

Decks maken
Je kunt je decks hier op Nedermagic invoeren in de decks sectie. Je kunt daar ook zien welke decks je al hebt ingevoerd en die eventueel aanpassen.

Let wel op: het is niet toegestaan om je hele verzameling daar neer te zetten. Deze 'decks' worden zonder mededeling gewist. Je mag best een verzameling kaarten invoeren voor een prijscheck, maar wis je deck dan direct daarna!

Decks zonder aanduiding dat het een prijscheck is worden zonder mededeling verwijderd. Decks die melden dat het een prijscheck is laten we meestal nog wel een dagje staan. GEEN garanties echter. Maar doe het niet te vaak en wis ze zelf!

Let ook op bij het geven van een naam aan je deck. Dit moet het liefst zo kort en duidelijk mogelijk uitdrukken wat je deck doet. Gebruik hierbij geen overbodige hoofdletters en andere tekens.


Foil () member zijn
Hier even een korte uitleg over wat het foil lidmaatschap inhoudt:

Voor elke 25 cent die je besteedt bij NederMagic krijg je 1 dag foil lidmaatschap erbij. Als je dus voor 10 euro kaarten hebt besteld komen er 40 dagen bij. Als je in de tussentijd weer iets koopt worden die extra dagen gewoon opgeteld bij je einddatum.

Zolang je foil lid bent krijg je een teken voor je naam, maak je kans op mystery prijzen als je op de site zit en kun je gebruik maken van het referentie systeem. Dat systeem houdt in dat als je met iemand ruilt jullie elkaar aan jullie referentie lijsten kunnen toevoegen.

Bovendien steun je uiteraard NederMagic en alle gratis diensten die we aanbieden als je wat koopt en dat wordt ook erg gewaardeerd.

Kaarten kopen is niet verplicht. Als je het niet doet ben je ook gewoon welkom op de site. (maar je mist wel dat coole teken voor je naam natuurlijk!)Terug naar het overzicht