Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Chroma

Chroma is geen keyword, maar een ability word. De aanwezigheid van het woord zelf heeft geen directe invloed op het spel, maar het helpt spelers om Chroma kaarten te herkennen, en de verschillende effecten beter te begrijpen. Chroma komt momenteel alleen voor kaarten uit Eventide ().

Hoe werkt het
Chroma zelf doet niets, maar is een verzamelwoord voor kaarten die een ability hebben die het aantal gekleurde manasymbolen telt. De meeste Chroma kaarten tellen permanents op de battlefield, maar het kan in principe overal zijn.

Chroma kijkt alleen naar de kleur van een manasymbool, niet precies welk symbool. Een Chroma kaart die naar groene mana symbolen kijkt (Phosphorescent Feast) telt dus zowel als als (of enige andere hybride).

Voorbeeld
Je hebt een Primalcrux, Thundering Tanadon en een Privileged Position liggen. Totaal heb je 11 groene manasymbolen in de manacosts: 6 van crux, 2 van thanadon en 3 van Position. Primalcrux is dus een 11/11.
Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.Terug naar het overzichtVoorbeelden van kaarten met Chroma.