Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Regels - Uitleg Radiance

Radiance is een ability die op enkele kaarten uit het Boros guild in Ravnica () voorkomt.

Uitleg
Radiance zelf betekent niets, maar alle kaarten met Radiance doen hetzelfde, namelijk dat het effect van de spell of ability geldt voor alle kaarten met dezelfde kleur. Dus als een kaart met Radiance een rood creature target, dan geldt het effect voor alle rode creatures (de spell wordt niet gekopieerd en target de andere rode creatures ook niet). Als een groen enchantment wordt getarget, dan geldt het effect voor alle groene enchantments.


Voorbeelden
Op de battlefield liggen een Grizzly Bears, een Savannah Lions, een Lord Magnus en een Deadly Insect. Je cast een Cleansing Beam op de Grizzly Bears. Wanneer de Beam resolved krijgt de Bears en alle andere groene beesten 2 damage. In dit geval zullen dus de Beer, de Lord Magnus (want die is o.a. groen) en de Deadly Insect 2 damage krijgen. De Insects worden niet getarget, dus krijgen gewoon damage.Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.

Terug naar het overzicht
Enkele kaarten met radiance.