Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Regels - Uitleg Vanishing

Vanishing is een ability die voor het eerst voor komt in Planar Chaos ().

Uitleg
Vanishing: This permanent comes into play with Time Counters on it. At the beginning of your upkeep, remove a time counter from it. When the last is removed, sacrifice it.

In het Nederlands vertaald: Als een creature in het spel komt heeft hij X time counters. Dit staat op de kaart als Vanishing X, waarbij de X een getal is of op de kaart staat een ability die voor de time counters zorgt (zoals bijvoorbeeld bij Tidewalker). In het begin van je upkeep triggert de Vanishing ability, en moet je er een time counter afhalen. Wanneer je de laatste eraf haalt, moet je de kaart sacrificen. Je moet hem ook sacrificen als je de laatste counter er op een andere manier of op een ander moment af weet te halen. Een permanent mét Vanishing maar zónder time counters kan nooit erg lang op het battlefield liggen


Voorbeelden
Je speelt een Keldon Marauders. Hij komt in het spel met 2 time counters. Bij het begin van je volgende beurt haal je een time counter van hem af, hij heeft nog maar 1 time counter. Als je dan weer de beurt krijgt gaat zijn laatste time tounter eraf. Nu moet je de Keldon Marauders sacrificen.

Het zelfde geldt voor andere creatures met Vanishing.Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.

Terug naar het overzichtTwee kaarten met Vanishing