Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Offering

Offering komt momenteel alleen voor op een cycle van 5 legendary Spirit creatures uit de set Betrayers of Kamigawa ().

Uitleg
Offering betekent:

Offering is a static ability of a card that functions in any zone from which the card can be played. "[Text] offering" means "You may cast this card any time you could cast an instant by sacrificing a [text] permanent. If you do, the total cost to cast this card is reduced by the sacrificed permanent's mana cost."

Oftewel, <type> Offering is: Je mag deze kaart als instant casten als je een <type> permanent sacrificed. Als je dat doet, mag je de mana cost van de gesacrificede kaart van de total cost van de gespeelde kaart afhalen.

Je sacrificet de kaart wanneer je zegt dat je de spell wil casten.

Kleurloze mana in de mana cost van de gesacte permanent verminderen de kleurloze mana in de totale cost van de kaart met offering.

Gekleurde mana vermindert de mana cost van de mana van die kleur en als dat er niet meer is, van de kleurloze mana cost.

Gekleurde mana die niet in de kleur is van de cost van de kaart met offering vermindert het kleurloze gedeelte.

Voorbeelden
= Je hebt een Ravenous Rats in het spel liggen. Je wilt Patron of the Nezumi via offering spelen. Je speelt de Patron, sacrificed de rats en rekent uit wat de cost is. De Patron kost . De Rat kost , dus de total cost is . Deze betaal je en de Patron ligt nu op de stack.

= Je hebt een Avian Changeling in het spel. Je wilt Patron of the Moon spelen via offering. Je speelt de Patron, sacrificed de Changeling (die ook een Moonfolk is) en rekent uit wat de cost is. De Patron kost en de Changeling . De total kost wordt dan . Deze betaal je en de Patron ligt nu op de stack.




Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.

Terug naar het overzicht




Voorbeelden van kaarten met Offering.