Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Nieuwe website voor Commander spelers.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
6-4-2022 14:11:00

Hallo Commander spelers,

Ik heb een website opgezet specifiek voor Nederlandstalige Commander spelers. Er is een forum en een locatielijst met plekken waar je (in het openbaar) Commander kunt spelen. De site is nog in het beta stadium en ik zou graag feedback (en participatie) ontvangen.

Kijk op hier voor meer informatie.

Graag hoor ik ook waar er gespeeld wordt, zodat ik de lijst met locaties kan bijwerken. - hierlocaties -


Alvast bedankt voor de aandacht.
Sergio.

 Reactie plaatsen

Reacties (3)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
11-4-2022 19:24:00

4.8 Indien het Lid naar het oordeel van Casual-EDH.nl geheel of gedeeltelijk tekort schiet in de nakoming van het bepaalde in artikel 4.6 sub viii, is het Lid aan Casual-EDH.nl zonder dat een aanmaning of een andere voorafgaande verklaring vereist is telkens voor elke niet-nakoming een onmiddellijk opeisbare boete verschuldigd van EUR 50,- (vijftig Euro). Deze boete komt Casual-EDH.nl toe onverminderd alle andere rechten of vorderingen van Casual-EDH.nl, daaronder mede begrepen het recht op nakoming en het recht op schadevergoeding naast de boete.

___________________________________________


Leuke website, maar ik moet eerst even met mijn jurist overleggen of het wel verstandig is voor mij om lid te worden.

13-4-2022 12:21:00

Hehe 😄

19-4-2022 08:35:00

Hoi,

Leuk dat je bezig ben met een site. Lijkt me ook tof om te kunnen!

Ik ben even door de site heen geklikt. Als ik het goed begrijp is je doel een actuele lijst van publieke speellokaties voor commanders bijhouden en neem ik aan een plek om over commander te praten. De vraag waar ik dan een beetje mee bleef zitten is, kan hetgeen je beoogt niet gewoon op een bestaand forum zoals dat van Nedermagic.nl in het subforum Commander: hier Of een andere al bestaande site met een forum. Wat onderscheid jouw site van de al bestaande fora?

Met onze speelgroep hadden wij ook een eigen site. Op de site hielden wij tot vorig jaar alleen wat resultaten van onderliggende toernooitjes bij. Doordat vorig jaar de collectie en deck functionaliteiten op Nedermagic.nl zijn verwijderd hebben wij onze site (themanavault.nl) uitgebreid met deze functionaliteiten en deze vervolgens opengesteld voor andere verstokte Nedermagiccers (of wie er dan ook gebruik wil maken van de site) die nog wel Nedermagic bezoeken, maar graag ook hun deck en collectie online (prive) blijven bijhouden. Ook deze site heeft een forum, waar je net als hier op Nedermagic prima kan bijhouden wat je volgens mij beoogd en dan kun je daar ook nog je decks bijhouden.

Maar zoals gezegd het lijkt mij tof om te kunnen programmeren en ik snap helemaal dat je zelf een site aan het bouwen bent.

Scroll: [boven|reacties|beneden]