Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

[NederMagic] Tijd van komen, tijd van gaan.

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3 4
3-5-2021 14:09:00

Hoi!

Na lang twijfelen en het nog een heeeele tijd aankijken heb ik besloten om te stoppen met NederMagic in de huidige vorm.
Na 28 mei 2021 gaat de winkel ook tijdelijk dicht.

Het wil niet zeggen dat ik meteen helemaal stop met magic, maar wellicht na al die jaren wel een pauze neem. Ik heb het heel lang met veel plezier gedaan, maar moet eerlijk zijn en inzien dat de community niet meer is wat het ooit geweest is. Het kost me heel erg veel tijd en de activiteit is toch matig. Maar naast dat vind ik het ook iets minder leuk worden met al die nieuwe series en kaarten. Ik heb minder zin in spelen en ook qua verkopen is het al heel lang te stil om rendabel te zijn.

Wat ik precies ga doen in de toekomst weet ik nog niet, maar ik heb een koppeling gemaakt met magiccardmarket dus het zou goed kunnen dat de hele voorraad daarheen verhuist en op nedermagic zelf een wat beknoptere winkel komt meer gericht op de verkoop en minder op het runnen van een hele community.

Laten we deze maand nog even los gaan met bestellen en wellicht wat leuke acties, daarna ga ik even vakantie houden en dan wellicht ombouwen tot een nieuwe vorm van nedermagic.
Ik heb een tool online staan om je collectie en decks te downloaden in excel.
Je krijgt een waarschuwing dat het formaat niet klopt, maar die kun je negeren, dat is omdat ik hem dynamisch maak. Ik heb gemerkt dat bij een aantal te grote collecties de link niets doet. Stuur me in dat geval even een berichtje dan doe ik het handmatig voor je.
- Download collectie in excel.
- Download decks in excel.

In dit topic kunnen we nog eens als vanouds losgaan met discussieren.

WE LOVE MAGIC!

Mvg,
Michiel Smit

Update:
We halen binnenkort de PP's, collecties en decks weg en forum, kaartcommentaar en messagebox blijven voorlopig nog.

 Reactie plaatsen

Reacties 76-92 (92)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3 4
22-5-2021 13:08:00

Update:
We halen binnenkort de PP's, collecties en decks weg en forum, kaartcommentaar, messagebox en zoekmachine blijven voorlopig nog.

22-5-2021 15:49:00

nog niet voor de 28e neem ik aan?

22-5-2021 15:51:00

Heb je al een datum en tijd in gedachten?

22-5-2021 16:30:00

Nou deze week ga ik daaraan werken is m'n plan. Het is vrij veel werk ik moet een hoop paginas aanpassen. Maar ik haal eerst de knoppen weg uit het menu om bv een nieuw deck te maken of aan te passen. En nog niet de decks zelfs. Dat komt idd pas na de 28e.

Tom (93) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-5-2021 16:14:00

The end of an era.

Iedereen met wie ik ooit speelde: onderling casual met vrienden, met mijn speelgroep van een tijd daarna, en met mensen die ik tegenkwam op kleine grappige toernooitjes, iedereen gebruikte Nedermagic.
Om decks in te maken, om kaartprijzen ter vergelijken voor een ruil (ruilen wow, ook end of an era),
Om kaarten te zoeken met de SUPER zoekfunctie (nog steeds de enige zoekfunctie die ik gebruik ) gebruikte je Nedermagic.

Nedermagic is de shit, no question, wat wil je anders gebruiken? is niet eens een vraag. Nedermagic, duh.

Tijdens het spelen komt er een situatie voor waar we het oneens over zijn, ok check Nedermagic.


Respect voor wat je gedaan en bereikt heb Michiel.
Denk dat er erg veel mensen zijn met warme gevoelens voor Nedermagic, veel mensen die al (semi)gestopt zijn en de mensen die hier nog steeds zijn.

Nedermagic, legend status.
Forever.

Premium lid woutxl (3) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
24-5-2021 21:33:00

Hi Michiel,

Onwijs bedankt voor je inzet al die jaren. Ik heb altijd met veel plezier gebruik gemaakt van de site, weliswaar niet altijd even actief. Nedermagic roept bij mij altijd een nostalgisch gevoel op en doet me terugdenken aan de tijd dat ik als jochie nog helemaal onder de indruk naar Raging Goblin kon kijken en denken dat het een super creature was.

Hoogtepunt voor mij waren de repacks.. Ik heb een stiekeme hoop dat die er ooit nog komen.

Hoe dan ook, dank,

MVG, Wouter

25-5-2021 14:31:00

Hey Michiel,

Bedankt voor al die jaren Nedermagic, ik heb er (net als vele anderen) enorm veel plezier aan gehad.

Bedankt ook voor de mogelijkheid van de Excel, dat bespaart een hoop werk

Mvg,

Elkin

26-5-2021 16:51:00

Jammer maar begrijpelijk. Ik was niet actief op het forum, maar Nedermagic was en is nu nog mijn vaste site om te bestellen, zoeken en de comments op kaarten te lezen.
Bedankt voor de supersite!

27-5-2021 15:22:00

Hey Michiel,

Ook vanuit mij veel succes met je nieuwe plannen!

Bedankt, want ook voor mij gaat nedermagic.nl al twee 2 decennia terug gok ik zo (je realiseert opeens dat je dan oud wordt haha). Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierigheid naar hoe lang het nu eigenlijk al bestaat.

Dank voor de throws, het kunnen aanwakkeren van het EDH forum (longlongtimeago) als mod, en het kunnen bouwen van een vette trophy pp met al mijn (inmiddels prehistorische) edh decks. De plaatjes haal ik er vanavond zeker nog even af én het mogen winnen van de film-prijsvraag XD

En sum, iemand die twee decennia zoveel mensen van jong en oud heeft ondersteund in plezier verdient er een hoop voor terug. Het is je gegund

Greetz Nassie/Catweazle/KarrthusFanBoy/Nathan

29-5-2021 11:09:00

Bedankt voor alle moeite. We hebben mooie jaren achter de rug!

29-5-2021 12:15:00

Michiel bedankt voor de fijne jaren. Nedermagic is fundamenteel geweest voor het opbouwen van mijn collectie, kennis op te doen en mensen te leren kennen. Alle keren dat ik kaarten bestelde was de service top.

5-6-2021 21:49:00

Jammer, maar begrijpelijk met magiccardmarket als concurrent. Ook de meeste nederlandse magicers zitten tegenwoordig meer op de engelse fora en youtube wat betreft magic.
Enorm veel lol gehad met nedermagic, heeft mij eigenlijk geherintroduceerd in ik denk 98 na jaren magic vergeten te zijn. Vooral de zoek functie had mijn voorkeur boven de officiele wotc zoeker. nederpacks zijn legendarisch!

19-6-2021 01:32:00

Kunnen we dan nu eindelijk Michael Koskamp unbannen?

9-7-2021 10:19:00

Wow, wat een nieuws!

Nedermagic is ook al een jaar of achttien voor mij de plek om kaarten op te zoeken en te ruilen. Vooral het ruilen zal ik missen. Heel mooi dat je dat zoveel jaren mogelijk hebt gemaakt, naast het feit dat je gewoon een winkel moest runnen natuurlijk.

Ook weer super dat je nu nog voor iedereen een tool hebt gebouwd om de verzameling te kunnen downloaden.

Veel succes met je nieuwe plannen!

10-9-2021 11:45:00

Ha Michiel,

Wat een cult-site heb je neer weten te zetten de afgelopen 2 decennia. Respect!
Succes in de toekomst met je mtg-werk gerelateerde zaken.

Thijs

21-9-2021 12:17:00

Ik dacht ga nog een kijken of ik kan inloggen op mijn oude account (ben 13 jaar geleden gestopt met MTG).
Deze site was de shit, heb heel veel geruild en het was een geweldige tijd om een verzameling via deze site completer en completer te krijgen.
De nieuwe versies volgden mij op een gegeven moment ook te snel op. 1 Nieuwe versie per jaar zou toch voldoende moeten zijn.

Ik was net aan het denken om magic in een uitgeklede vorm te introduceren aan een vriendengroep waar ik wekelijks spellen mee speel.
Misschien die nieuwe variant dan maar eens uitproberen.

ps. ik heb nog altijd spijt dat ik mijn verzameling destijds heb verkocht (voor een groot bedrag via deze site welliswaar).

29-10-2021 14:42:00

Dit was de site van mijn studentenhuis waar wij honderden euro's in hebben gegoten. Bedankt voor de mogelijkheid, Michiel

Klikken & betalen om die paar decks te verbeteren, het was echt ideaal.
Maar het ruilen was vooral heel erg goed gedaan. Met ruilen ben ik nooit opgelicht en dat is wel een dikke pluspunt, hoor! Toch wel een paar leuke kaartjes bemachtigd op die manier.

Toffe community waarmee ik mijn vrienden heb kunnen beaten, de PP site was overzichtelijk en handig. Ik merkte dat ruilen op afstand lastig was, totdat deze site kwam

Bedankt voor alles!

Scroll: [boven|reacties|beneden]
Pagina:  [eerste] [vorige1 2 3 4