Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

Problemen met de database?

Scroll: [boven|reacties|beneden]
14-2-2021 11:30:00

Ik hou al een tijdje mijn database bij met welke ik heb, en welke ik nog moet. Ik heb nu een aantal missende kaarten bijgewerkt en loop nog eens alles door om te kijken waar ik wel foil van heb maar geen non foil om die in mijn wants te zetten. 'opeens' staan er een aantal kaarten NIET in collectie OF HAVE ... maar staan ze helemaal niet genoemd.
M21 heb ik al een tijd compleet, en opeens staat er een kaart zonder vinkje, maar heb ik hem wel. Zelfs een landje wat in mijn deck zit en waar ik er 4 van heb.
Guilds of Ravnica moest ik er nog 5 ... Nu waren er zeker een stuk of 10 zonder vinkje ... een aantal heb ik wel, een aantal heb ik niet .... dat kan kloppen omdat ik 2 weken terug wat grote aanpassingen heb gedaan ...dat ik zelf af en toe een foutje maak begrijp ik, maar dat zijn toch serieuze aantallen. Ik had in bijna elke serie wel 1 of meerdere kaarten die weg gevallen waren (dus van Want of Collectie, have heb ik geen idee van)

 Reactie plaatsen

Reacties (2)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
14-2-2021 11:49:00

Ik snap niet precies wat je bedoelt, maar ik heb daar niks aangepast. Het lijkt me dat je ze vergeten bent dan. Bekijk je een hele serie in collectieview ofzo en staan er dan een paar niet bij? Heb je misschien eerst uniek zoeken gebruikt waarmee je maar 1 versie ziet van een kaart ofzo?

15-2-2021 0:42:00

Wat ik normaal doe ......
Ga naar de shop, klik op de serie die ik ga invoeren.
Ik heb mijn kaarten gesorteerd ......
Selecteer Wit .... ga de lijst op nummer langs van wat ik heb (Collectie), en welke niet (Want). Dit heb ik in korte tijd bij heel veel series gedaan.
Als ik dan ruil of kaarten gekocht heb gaan ze van want naar collectie.

Nu ging ik de serie door om te kijken welke ik wel de foil had, maar niet de gewone kaart, want als ik de foil heb, wil ik ook de gewone kaart van die serie. En opeens staan er kaarten tussen NIET in collectie, NIET in have, NIET in want ........ En ze zouden toch in 1 van de 3 moeten staan. Ik ben ze destijds helemaal langs gelopen.

Maar ik zal maandag even de mappen erbij pakken en de lijst updaten. Maar het is zo wel veel extra werk .... Dat ik een foutje maak bij 1 of 2 kaarten weet ik ook. Had bij Dominaria 1 fout gemaakt, en ook bij Zendikar Rising ... maar 9 in 1 serie vind ik nogal veel om 'fout' te doen.

Maar goed ... Want lijst is het belangrijkste

Scroll: [boven|reacties|beneden]